Επικό: Ο Tom Cruise σε ελεύθερη πτώση και στους ρόλους της ζωής του με τον James Corden [video]

29.07.2018
Επικό: Ο Tom Cruise σε ελεύθερη πτώση και στους ρόλους της ζωής του με τον James Corden [video]
Η αγάπη του 56χρονου ηθοποιού για τα extreme sports είναι γνωστή, όπως και η εμμονή του να κάνει μόνος όλα τα επικίνδυνα stunts στις ταινίες του είναι γνωστή. Τώρα όμως φαίνεται ότι θέλει να παρασύρει μαζί του και "άμαχο πληθυσμό".

Καλεσμένος στην εκομπή Late Show ήταν πρόσφατα ο Tom Cruise, ο οποίος παρεμπιπτόντως παραμένει σκανδαλωδώς νεότατος, και μαζί με τον οικοδεσπότη James Corden χάρισαν στο κοινό τους μοναδικές στιγμές.

Αρχικά ο 56χρονος σουπερ σταρ δέχτηκε να "περάσει" μαζί με τον πολυτάλαντο, ομολογουμένως, Corden όλες τις μεγάλες του κινηματογραφικές επιτυχίες σε ένα 11λεπτο σκετς εναλλαγής ρόλων που καθηλώνει!

Οι δυο τους θύμισαν στο κοινό μερικούς από τους πιο διάσημους ρόλους του Cruise με μια έντονη γεύση χιούμορ και σάτιρας που κέρδισε τις εντυπώσεις.

Στο βίντεο που ακολουθεί απολαύστε το κι εσείς ενώ στη συνέχεια έρχεται Η ΜΕΓΑΛΗ ΔΟΚΙΜΑΣΙΑ.

Λάτρης -και- της ελεύθερης πτώσης με αλεξίπτωτο ο Tom Cruise προκάλεσε τον James Corden να δοκιμάσουν μία μαζί ώστε να του αποδείξει ότι "δεν είναι και τίποτα σπουδαίο"!

Διάβασε επίσης: Kelly McGillis: Αγνώριστη σήμερα η αγαπημένη του Tom Cruise στο Top Gun

Εκείνος δέχτηκε αλλά η όλη δοκιμασία, από την αρχή μέχρι το τέλος έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον και πολύ πολύ γέλιο. Το σίγουρ είναι πως παρά τις δυσκολίες, το απόλαυσαν και οι δύο και ιδού το βίντεο για του λόγου το αληλθές.