"Charlie's Angels": Η θρυλική σειρά επιστρέφει με καστ έκπληξη

28.07.2018
"Charlie's Angels": Η θρυλική σειρά επιστρέφει με καστ έκπληξη
Η τηλεοπτική σεριά που λατρεύτηκε όσο καμία άλλη και ενθουσίασε στην κινηματογραφική της μεταφορά, ανοίγει ένα πιο φρέσκο κεφάλαιο.

Από το 1976 μέχρι το 1981 που κράτησε η τηλεοπτική προβολή της, η σειρά "Charlie' s Angels" απέκτησε φανατικούς θαυμαστές που μέχρι και σήμερα τη συζητούν. Στα 5 αυτά χρόνια, στους ρόλους των Αγγέλων του Τσάρλι, είδαμε συνολικά έξι ηθοποιούς: Τις Jaclyn Smith, Shelley Hack, Kate Jackson, Farrah Fawcett, Tanya Roberts και Cheryl Ladd, όπως τις βλέπεις στη φωτογραφία κάτω από αριστερά και μπορείς να τις θυμηθείς στο βίντεο που ακολουθεί.

Το 2000 ξεκίνησε η δεύτερη περίοδος του θρυλικού τίτλου με τρεις εκρηκτικές πρωταγωνίστριες: Drew Barrymore, Cameron Diaz και Lucy Liu. [φωτό κάτω] Μία ταινία εκείνη τη χρονιά και μία το 2003 κέρδισαν το κινηματογραφικό κοινό.

Διάβασε επίσης: 13 τρόποι με τους οποίους η υγεία σου επωφελείται από την ήλιο

Και τώρα, φαίνεται ότι είναι όλα έτοιμα για μια νέα, τρίτη περίοδο με τα ονόματα των τριών νέων αγγέλων να έχουν ήδη ανακοινωθεί, σύμφωνα με το Vanity Fair. Kristen Stewart, Naomi Scott και Ella Balinska οι νέες πρωταγωνίστριες λοιπόν, οι οποίες όμως θα "αναφέρονται" σε γυναίκα αυτή τη φορά.

Η Elizabeth Banks αναλαμβάνει τη σκηνοθεσία αλλά και τον ρόλο του Μπόζλι, που κρατούσε στην τηλεοπτική σειρά ο David Doyle και στις ταινίες ο Bill Murray.

Αναμένουμε νεότερα.