Ελένη Φουρέιρα - Πάνος Βλάχος: Τι έχει συμβεί μεταξύ τους;

07.07.2018
Ελένη Φουρέιρα - Πάνος Βλάχος: Τι έχει συμβεί μεταξύ τους;
Μια συνεργασία που δεν έγινε ποτέ και η κόντρα που δημιουργήθηκε

Μια συνεργασία που τελικά δεν έγινε ποτέ λέγεται πως δημιούργησε άσχημο παρασκήνιο μεταξύ Ελένης Φουρέιρα και Πάνου Βλάχου.

Δημοσιεύματα αναφέρουν πως ο ηθοποιός είχε συμφωνήσει να συνεργαστεί με την τραγουδίστρια για τα Mad Video Music Awards, αλλά τελικά ακύρωσε την εμφάνισή του αφήνοντας "ξεκρέμαστη" την Φουρέιρα και το live act της.

Σύμφωνα με τα ίδια δημοσιεύματα, αφού ο Πάνος Βλάχος ακύρωσε όσα είχε συμφωνήσει με την Ελένη Φουρέιρα, με τη δικαιολογία πως δεν τα εν λόγω βραβεία δεν ταιριάζουν στο στιλ του, εκείνη εκνευρίστηκε με τη συμπεριφορά του ηθοποιού και έκανε λόγο για αντιεπαγγελματική κίνηση, αφού εκείνη είχε ήδη ξεκινήσει να δουλεύει πάνω στο κομμάτι που θα παρουσίαζαν μαζί. Έκτοτε, υπάρχει ψυχρότητα μεταξύ τους.

Παρ'όλα αυτά, σε πρόσφατη συνέντευξη της, η τραγουδίστρια ξεκαθάρισε πως δεν έχει συμβεί τίποτα κακό ανάμεσα τους, πως στα γυρίσματα μιας νέας ταινίας στην οποία συμμετέχουν κάνουν πλάκα και περνούν πολύ καλά, ενώ "όλα τα υπόλοιπα είναι για αυτούς που τα λένε, εμείς δε ξέρουμε τίποτα" πρόσθεσε χαρακτηριστικά. Στο instagram, μάλιστα, ανέβηκε βίντεο από τα γυρίσματα της εν λόγω ταινίας, στο οποίο οι δυο τους φαίνονται σε χαρούμενη διάθεση και να κάνουν χιούμορ μεταξύ τους.