Γιώργος Χρανιώτης - Λιώνουμε με τον τρόπο που έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του!

30.06.2018
Γιώργος Χρανιώτης - Λιώνουμε με τον τρόπο που έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του!
Το αγόρι αυτό είναι και fit και αθεράπευτα ρομαντικό!

Ο Γιώργος Χρανιώτης κλείνει σήμερα μία εβδομάδα έγγαμου βίου με την αγαπημένη του Γεωργία Αβασκαντήρα και εμείς μόλις πληροφορηθήκαμε τον τρόπο που της ζήτησε να παντρευτούν! Χρειαστήκαμε λίγο χρόνο για να συνέλθουμε, βέβαια, αφού ο πρώην αμετανόητος εργένης δεν αποδείχτηκε μονάχα ρομαντικός αλλά και αναπάντεχος!

Σύμφωνα με το People Greece, το ζευγάρι βρισκόταν στη Χαλκιδική όταν έγινε η πρόταση γάμου. Ο Γιώργος πρότεινε στην Γεωργία να πάνε μία βραδινή βόλτα με το SUP του, στην παραλία Σάνη. Όντας μεσοπέλαγα, εκείνος έκανε μια βουτιά και της ζήτησε να γίνει η γυναίκα του, βγάζοντας από την τσέπη του μαγιό του το μονόπετρο που είχε φέρει μαζί του από την Καραϊβική! «Την απείλησα πως αν δεν μου πει το “ναι”, θα την αφήσω μεσοπέλαγα» έλεγε μετά γελώντας στους φίλους του.

Κι αν αυτό δεν βοηθάει να ξεγράψουμε την ιδέα του "πρίγκιπα" που έχουμε όλες στο μυαλό μας και που καλό δεν κάνει (αλλά αυτά θα τα αναλύσουμε στη στήλη "σχέσεις" μια άλλη φορά), σίγουρα μας κάνει να χαμογελάμε στη σκέψη του νέου και πολύ ευτυχισμένου ζευγαριού!

Μια βδομάδα μετά...Η φιέστα έλαβε τέλος ,αλλά όχι κι οι ευλογίες που πήρα ,απ όσους ήρθαν,αλλά κι απ όσους δεν τα κατάφεραν.Ευχαριστώ λοιπόν γι όλα αυτά που είδα ,ένιωσα,άκουσα,για τις ευχές ,τα πραγματικά χαμόγελα,τις υπερθερμαντικές αγκαλιές...Ευχαριστώ τον Θεό που χε μεγάλα κέφια και δεν μας άνοιξε τους ουρανούς του,την εκκλησιά της κυρα Ξένης που μας ανέχτηκε και μας καλοδέχτηκε και όλους τους ‘’γλεντζέδες’’ που αδιάκοπα διονυσιάστηκαν,με τις χαρές μας...Ωραιά ήταν,ωραία είναι!!!Καλό καλοκαίρι παλιόπαιδα και καλές φιέστες🙏#δενπαιζειχασταγκ

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hraniotis Giorgos Official (@hraniotis_giorgos_official) στις 29 Ιούν, 2018 στις 3:47 μμ PDT