Kim & Khloe Kardashian: Ιδού η πρώτη κοινή φωτογραφία των μωρών τους

28.06.2018
Kim & Khloe Kardashian: Ιδού η πρώτη κοινή φωτογραφία των μωρών τους
Οι δυο διάσημες αδελφές έγιναν μανούλες πρόσφατα με μικρή διαφορά η μία από την άλλη. Τα παιδάκια τους τα έχουμε δει και τα δύο ήδη, όμως πρώτη φορά τα βλέπουμε μαζί.

Η Kim Kardashian υποδέχτηκε το τρίτο της παιδί στις 15 Ιανουαρίου 2018. Η Chicago, όπως είναι το όνομά της, γεννήθηκε μέσω παρένθετης μητέρας. H Khloe έγινε μανούλα πρώτη φορά στις 12 Απριλίου 2018 φέρνοντας στον κόσμο επίσης ένα κοριτσάκι, την True.

Χθες (27/6) η Khloe είχε γενέθλια και με την αφορμή, ποζαρε μαζί με την αδελφή της και τα μωρά τους σε μια πολυαναμενόμενη "επίσημη πρώτη".

Η φωτογραφία αναρτήθηκε από την Kim στον λογαριασμό της στο Instagram μαζί με τις ευχές της.

"Ευτυχισμένα γενέθλια σε μια από τις πιο αγαγημένες μου ψυχές σε αυτό τον πλανήτη! @khloekardashian Αυτό τον χρόνο έδειξες δύναμη που δεν έδειξε κανείς άλλος. Σε θαυμάζω που πάντα ακολουθείς την καρδιά σου. Λατρεύω να σε βλέπω ως μαμά και ανυπομονώ για τα χρονια που θα έρθουν. Ας σε γιορτάσουμε σήμερα. Σε αγαπώ μέχρι το άπειρο!"

Η Kim κάθεται δίπλα στην Khloe η οποία κρατά στην αγκαλιά της τις δυο ξαδελφούλες και οι θαυμαστές "λιώνουν" με τα "Like" να φτάνουν τα 5 εκατομμύρια.. Σκέψου τι θα γίνει όταν έχουμε την πρώτη φωτογραφία με τα τρία μωράκια μαζί. Τη Chicago, την True αλλά και τη Stormi, την κορούλα της Kylie, η οποία γέννησε στις 6 Φεβρουαρίου. Αν και αυτό μάλλον δεν είναι πολύ πιιθανό, καθώς η μικρότερη της διάσημης φαμίλιας ανακοίνωσε ότι δεν θα ποστάρει πια το παιδί της, με πληροφορίες να τη θέλουν φοβισμένη ύστερα από απειλές απαγωγής.

Προς το παρόν, ιδού μια γεύση από τη νέα γενιά των Kardashian