Πέθανε ο πατέρας του Michael Jackson -Το προφητικό τιτίβισμά του

27.06.2018
Πέθανε ο πατέρας του Michael Jackson -Το προφητικό τιτίβισμά του
Στα 89 του χρόνια, άφησε την τελευταία του πνοή ο πατριάρχης της διάσημης μουσικής οικογένειας.

Τα τελευταία χρόνια ο Joe Jackson έδινε μάχη με τον καρκίνο. Σύμφωνα με το TMZ, ο πατέρας του Jacko πέθανε τα ξημερώματα της Τετάρτης στο Λος Άντζελες.

Μόλις πριν λίγες μέρες ο Jermaine Jackson είχε αποκαλύψει ότι "δεν έμενε πολύς καιρός" στον πατέρας του. "Η μόνης μας έννοια είναι να βρίσκεται όλη η οικογένεια κοντά του αυτές τις τελευταίες στιγμές", συμπλήρωσε ο ένας από τα 11 συνολικά, παιδιά του.

Τα 10 ήταν με την επί 69 χρόνια σύζυγό του -και μητέρα του Michael- Katherine και ένα με την Cheryl Terrell, τη γυναίκα με την οποία διατηρούσε εξωσυζυγική σχέση επί 25 χρόνια.

Ο Joe ήταν εκείνος που ανέλαβε από νωρίς χρέη μάνατζερ για τα ταλαντούχα παιδιά του, με τον Michael, φυσικά να ξεχωρίζει. Η φωτογραφία κάτω από το 1971 με τον πατέρα Joe και τους Jackson 5, Michael, Jermaine, Jackie, Marlon & Tito.

Ο ίδιος πάντως φαίνεται να είχει διαισθανθεί το τέλος. Η τελευταία του ανάρτηση στο Twitter σχεδόν "τρομάζει".

"Έχω δει περισσότερα ηλιοβασιλέματα από αυτά που μου έχουν μείνει να δω. Ο ήλιος ανατέλει όταν έρχεται η ώρα και είτε σου αρέσει είτε όχι, ο ήλιος δύει όταν έρχεται η ώρα του"

Η εγγονή του πάντως, και κόρη του Michael, Paris, διέψευσε ότι ήταν ο ίδιος που έκανε την ανάρτηση. "Είναι μια πολύ όμορφη σκέψη αλλά με αναστατώνει που βλέπω ότι όποιος χειρίζεται τον λογαριασμό του να εκμεταλλεύεται την κατάστασή του.Ήμουν στο πλευρό του όλη την ώρα και δεν υπάρχει περίτπωση να έχει κάνει εκείνος την ανάρτηση"