Sarah Jessica Parker: Η φωτογραφία που αποδεικνύει ότι δεν είναι fan των πλαστικών επεμβάσεων

22.05.2018
Sarah Jessica Parker: Η φωτογραφία που αποδεικνύει ότι δεν είναι fan των πλαστικών επεμβάσεων
Θα περίμενε κανείς μια γυναίκα που αποτέλεσε και εξακολουθεί να αποτελεί πρότυπο στυλ για εκατομμύρια θηλυκά ανά τον κόσμο να έχει αποκτήσει κάποιου είδους εμμονή με την εμφάνισή της, σωστά;

Η Sarah Jessica Parker, όμως, δεν ανήκει σε αυτή την κατηγορία. Αν και δηλωμένο fashion victim –τόσο ως Carrie Bradshaw όσο και στην πραγματική της ζωή- είναι μία από τις ελάχιστες χολιγουντιανές που δεν έχουν επέμβει –όχι ορατά τουλάχιστον- στο πρόσωπό τους.

Στα 53 της χρόνια, μοιάζει να έχει συμφιλιωθεί πλήρως με την εικόνα της αποδεικνύοντας πως το star quality ή το ‘χεις ή δεν το ‘χεις. Και η ίδια μοιάζει να γεννήθηκε μ’ αυτό! Τι ανάγκη είχε λοιπόν να αλλάξει την οποιαδήποτε ατέλειά της;

Απόδειξη, μια παλιά, πολύ παλιά της φωτογραφία που την απεικονίζει στην παιδική της ηλικία. Η Sarah Jessica junior είναι κατά κοινή ομολογία ολόιδια με τη γυναίκα που βλέπουμε σήμερα στα εξώφυλλα περιοδικών, με τα χαρακτηριστικά της να μην έχουν αλλοιωθεί στο ελάχιστο.

Η ίδια αρνήθηκε να μπει στο τριπάκι των αλλαγών, με τις παλιές της λήψεις να καθιστούν σαφές πως μπορεί το στυλ της να έχει περάσει από… 40 κύματα, το πρόσωπό της όμως παραμένει ακριβώς όπως τότε. Με μερικές ρυτίδες παραπάνω φυσικά.

Αλλά γι’ αυτό μας αρέσει!