Σάννυ Μπαλτζή: Το συγκινητικό αντίο στον Χάρρυ Κλυνν, παππού της κόρης της

22.05.2018
Σάννυ Μπαλτζή: Το συγκινητικό αντίο στον Χάρρυ Κλυνν, παππού της κόρης της
Ο θάνατος του διάσημου σατυρικού ηθοποιού γέμισε με θλίψη όλους τους ανθρώπους που τον αγάπησαν μέσα από τους ρόλους του, αλλά ιδιαίτερα όλους τους δικούς του ανθρώπους, εκείνους που μοιράστηκαν κομμάτι της ζωής του.

Η Σάννυ Μπαλτζή είχε μια πολύ ιδιαίτερη σχέση με τον Χάρρυ Κλυνν καθώς για μερικά χρόνια υπήρξε νύφη του. Η γνωστή στιχουργός υπήρξε παντρεμένη με τον γιο του, Νίκο Τριανταφυλλίδη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή το 2016 και οι δυο τους είχαν μαζι μια κόρη, τη Λώρα [στη φωτογραφία επάνω μαζί με τη μαμά της].

Η Σάννυ, θέλοντας να αποχαιρετήσει με τον δικό της τρόπο τον παππού της κόρης της, ανέβασε στον λογαριασμό της στο Facebook δυο πολύ τρυφερές φωτογραφίες του: Μία με τον γιο του, Νίκο, όταν γεννήθηκε, και μια με την εγγονή του, Λώρα.

"Πατέρας και γιος -Παππούς και εγγονή Η γέννηση η αγάπη και ο θάνατος. Η ζωή μικρή διαδρομή σε ένα μεγάλο όνειρο. Με κάθε Αντίο μαθαίνεις ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ"

Αυτά έγραψε στη λεζάντα των φωτογραφιών η Σάννυ και συγκίνησε τον κόσμο όλο. Σε παλιότερη συνέντευξή της είχε μιλήσει για τον αδικοχαμένο πρώην σύζυγό της και πατέρα του παιδιού της:

"Είμαι όμως και πολύ τυχερή που διάλεξα για πατέρα του παιδιού μου, τον Νίκο Τριανταφυλλίδη, ο οποίος είναι μια τρομερή προσωπικότητα της μουσικής. Το να πάρει αυτό το παιδί λίγο από μένα και λίγο από το Νίκο είναι ό, τι καλύτερο".

Η κηδεί του Χάρρυ Κλυνν θα τελεστεί την Πέμπτη στην Καλαμαριά που τόσο αγαπούσε.