Η συγκλονιστική εξομολόγηση του Χάρρυ Κλυνν και της συζύγου του για τον χαμό του γιου τους μερικά χρόνια πριν

21.05.2018
Η συγκλονιστική εξομολόγηση του Χάρρυ Κλυνν και της συζύγου του για τον χαμό του γιου τους μερικά χρόνια πριν
Όπως σας ενημερώσαμε και νωρίτερα ο σπουδαίος κωμικός Χάρρυ Κλυνν έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 78 ετών το βράδυ της Κυριακής, σκορπίζοντας θλίψη σε όλους μας.

Ο ηθοποιός τα τελευταία χρόνια ανέβαινε το δικό του Γολγοθά με τον θάνατο του γιου του Νίκου Τριαναταφυλλίδη, μετά από εξάμηνη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.

Μιλώντας στην εφημερίδα Freddo και τον Νίκο Νικόλιζα τον Ιούνιο του 2016 ο Χάρρυ Κλυνν και η σύζυγος του, Χαρίκλεια αναφέρθηκαν στις δύσκολες στιγμές που βίωναν.

«Μας λείπει το παιδί μας. Μας λείπει όσο τίποτα σε αυτόν τον κόσμο! Προσπαθούμε να σταθούμε στα πόδια μας». Ότι και να σας πω για τον γιόκα μου είναι λίγο. Είμαι τόσο πικραμένη που δεν μπορώ να προφέρω ούτε το όνομά του. Έφυγε ο άγγελός μας», έλεγε κλαίγοντας η Χαρίκλεια.

Ο Χάρρυ Κλυνν είχε δηλώσει:

«Όχι απλά μας λείπει ο Νίκος, αλλά με τη σκέψη του κοιμόμαστε και ξυπνάμε. Νομίζουμε απλώς πως είναι ψέμα. Παραμύθι. Αισθάνομαι πως θα ανοίξει η πόρτα και θα μπει εκείνος. Ότι και να σας πω είναι λίγο. Ούτε κατά διάνοια το σκεφτόμασταν. Εντελώς αναπάντεχο και ξαφνικό γεγονός. Μέσα σε 6 μήνες τον έφαγε… Από τον Σεπτέμβρη μέχρι σήμερα. Δεν πήραμε χαμπάρι ότι θα έφευγε έτσι… Ξαφνικά.

Δύσκολα επουλώνονται τέτοιες πληγές. απλώς, εμείς οι Πόντιοι έχουμε δύναμη ψυχής. Θα αντέξουμε. Θα το ξεπεράσουμε. Χρειάζεται χρόνος όμως. Αυτές τις μέρες φτιάχνω το μνημείο του γιου μου. Όπως του αξίζει, γιατί ήταν σπουδαίο παιδί».

Γιώργος Μουλάς