Νικόλ Κίντμαν: Είναι η πιο πλούσια καλλιτέχνης της Αυστραλίας [photos & vds]

25.05.2017
Υπερπολυτελή σπίτια, ακριβά κοσμήματα, σπάνια ζώα. Η διάσημη σταρ σίγουρα δεν φοβάται να αντιμετωπίσει τις δυσκολίες της ζωής. Άλλωστε... λεφτά έχει!

Η Νικόλ Κίντμαν πρόσφατα κατέκτησε την 97η θέση στη λίστα με τους πιο πλούσιους Αυστραλούς του 2017 σύμφωνα με το Australian Financial Review με αξία 347 εκατομμυρίων δολαρίων. Ωστόσο στη λίστα με τους πιο πλούσιους Αυστραλούς καλλιτέχνες κατακτά το Νο1.

Και ως άνθρωπος με φίνο γούστο και εκλεπτυσμένα αισθήματα η 49χρονη σταρ επιζητά πάντα μόνο το καλύτερο και το ακριβότερο. Ας δούμε όμως τι έχει στην κατοχή της και ας... ζηλέψουμε ελεύθερα!

Τα τελευταία δέκα χρόνια η αγαπητή Νικόλ έχει αποκτήσει μία έκταση περίπου 275 στρεμμάτων στη Νέα Νότια Ουαλία. Η έπαυλη που μένει με τον σύζυγό της Κιθ Έρμπαν και την απέκτησαν το 2008 αξίζει περίπου $6,5 εκατομμύρια. Όταν ρωτήθηκε από τη Vogue ποιο είναι το πιο cool πράγμα που διαθέτει στο σπίτι της αυτή απάντησε «Τα έξι μου αλπακά». Να ρίξε μία ματιά στο φτωχικό της όπως φαίνεται στη συνέντευξη που έδωσε στη Vogue.

Επειδή όμως μένει συχνά και στο Τενεσί έχει και εκεί ένα σπίτι αξίας μόλις $2,5 εκατομμυρίων με 5 μπάνια, πισίνα, SPA, γκαράζ. Επίσης, εξαιτίας της δουλειάς της χρειαζόταν και ένα σπίτι στο Μπέβερλι Χιλς οπότε και το απέκτησε πληρώνοντας $4,7 εκατομμύρια. Το «φτωχικό» της αυτό περιλαμβάνει 5 κρεβατοκάμαρες, 4 μπάνια, μια εξωτερική πισίνα, SPA και μεγάλους εξωτερικούς χώρους. Όμως έτσι θα μείνει; Χωρίς ένα σπιτάκι στη Νέα Υόρκη; Τόσες πρεμιέρες γίνονται. Απέκτησε λοιπόν και εκεί ένα διαμερισματάκι το 2010 στο Μανχάταν, να μωρέ, όχι κάτι ακριβό, αλλά γουστόζικο... Μόλις $10 εκατομμύρια. Και επειδή η Νέα Υόρκη ένα προβληματάκι με το πάρκινγκ το έχει, φρόντισε και έχει ειδικό γκαράζ με ασανσέρ μέσα στο κτίριο για να παρκάρει το $54 χιλιάδων Audi αυτοκίνητό της. Πρόσφατα είπε να επενδύσει κάτι λεφτουδάκια που είχε στην άκρη -μπορεί να έχει ανάγκη και τα ενοίκια- και απέκτησε αρκετά ρετιρέ διαμερίσματα στο Σίδνεϊ.

Αλλά τι σταρ θα ήταν χωρίς κοσμήματα; Και μπορεί κάποια από αυτά που φορά στο κόκκινο χαλί να είναι δανεικά (και αγύριστα ίσως) από τους μεγάλους οίκους κοσμημάτων, ωστόσο έχει ένα vintage ρολόι Omega με διαμάντια αξίας $75 χιλιάδων. Και φυσικά όταν ταξιδεύει, το κάνει πρώτη θέση... Δηλαδή τι πρώτη θέση, σουίτα κλείνει μέσα στο αεροπλάνο όπως αυτό των Etihad Airways. «Είναι η μοναδική σουίτα τριών δωματίων με σαλόνι, κρεβατοκάμαρα και μπάνιο» καγχάζουν οι αερογραμμές Etihad. Συχνά επίσης η Νικόλ κάνει αιματηρές οικονομίες προκειμένου να πάει διακοπές σε εξωτικούς προορισμούς όπως η Μπόρα Μπόρα και να μείνει σε ξενοδοχεία που σέβονται τον τουρίστα και του προσφέρουν μικρές σουίτες με δύο κρεβατοκάμαρες και ιδιωτικές πισίνες... Αχ, την καημένη τη Νικόλ! Να μην έχει αγοράσει ένα εξοχικό στη Λούτσα να έρχεται να κάνει τις βουτιές της και να αναγκάζεται να ξεσπιτώνεται κάθε καλοκαίρι... Δεν θα στο κρύψω, την λυπήθηκα την κακομοίρα!