Μπραντ Πιτ: Δες τον πιο ωραίο και σέξι από ποτέ -Η νέα του εμφάνιση τα... «σπάει»! [photos]

25.05.2017
Ο διάσημος ηθοποιός βρέθηκε στο Τόκιο για την προώθηση της νέας του ταινίας και ήταν στην καλύτερη του εμφάνιση εδώ και καιρό.

Όταν ο Μπραντ Πιτ χώρισε με την Αντζελίνα Τζολί βιαστήκαμε να κατηγορήσουμε τη δεύτερη ως υπεύθυνη για το χωρισμό τους και να νιώθουμε συμπόνια για τον καημένο τον Μπραντ, ο οποίο έμοιαζε εντελώς απελπισμένος. Αδυνάτισε, γέρασε, σκυθρώπιασε και ήταν ένα ράκος.

Χρειάστηκε να δώσει ο ίδιος ο 53χρονος σταρ συνέντευξη στο GQ όπου ουσιαστικά ανέλαβε ο ίδιος την ευθύνη του διαζυγίου τους εξαιτίας της εξάρτησής του από το αλκοόλ, ενώ δήλωσε ότι το έκοψε μαχαίρι μετά το χωρισμό τους και έχει αρχίσει ψυχοθεραπεία. Και σήμερα τα αποτελέσματα της νέας αυτής σελίδας της ζωής του είναι εμφανή!

Η τελευταία του εμφάνιση στο Τόκιο για την πρεμιέρα της νέας του ταινίας War Machine πραγματικά τα... «σπάει»! Ντυμένος κάζουαλ, με λευκό κοστούμι, ανοιχτόχρωμα γυαλιά ηλίου, σπορ αθλητικά παπούτσια και έχοντας περιποιημένα γένια δεν έπαψε να χαμογελάει και να φωτογραφίζεται με τους θαυμαστές του, ενώ οι Ιάπωνες του επεφύλασσαν υποδοχή σταρ. Δες τις φωτογραφίες.