Σκάρλετ Γιόχανσον: Ιδού ο νέος της έρωτάς της μετά το διαζύγιο [photos]

23.05.2017
Τέσσερις μήνες μόλις πέρασαν από τη στιγμή που έγινε γνωστό ότι η διάσημη ηθοποιός και ο γάλλος σύζυγός της -και πατέρας της μοναχοκόρης της- Ρομέν Ντοριάκ χώρισαν και λέγεται ότι είναι ξανά ερωτευμένη!

Έχοντας μιλήσει δημόσια για τη μη πίστη της στη μονογαμία, η Σκάρλετ Γιόχανσον φαίνεται ότι γύρισε οριστικά σελίδα στη ζωή της, αφήνοντας πίσω ακόμη έναν γάμο. Να θυμίσουμε ότι πριν από τον Ρομέν Ντοριάκ, η σέξι ηθοποιός υπήρξε παντρεμένη και με τον Ράιαν Ρέινολντς.

Τελευταίες πληροφορίες θέλουν την 32χρονη Σκάρλετ ερωτευμένη ξανά. Τα σενάρια πυροδοτήθηκαν από δημοσίευμα της στήλης Page Six που επικαλούμενη σίγουρες πληροφορίες μεταδίδει ότι η Σκάρλετ και καλός της εθεάθησαν σε τρυφερές περιπτύξεις σε πάρτι.

Ο λόγος για τον γοητευτικό παρουσιαστή και κωμικό Κόλιν Τζοστ [φωτό επάνω]. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι δύο τους είχαν άκρως τρυφερές στιγμές σε πάρτι μετά το Saturday Night Live που παρουσιάζει ο Jost. «Φιλήθηκαν τουλάχιστον δύο φορές κατά τη διάρκεια της βραδιάς… Μετά επέστρεψαν στο πάρτι όπου διασκέδαζαν με άλλους», αναφέρει αυτόπτης μάρτυρας.