Μπραντ Πιτ: Η νέα του συνέντευξη θα σε κάνει να κλάψεις από τα γέλια [vds]

17.05.2017
Ο διάσημος σταρ εμφανίστηκε σε χιουμοριστική τηλεοπτική εκπομπή και έδωσε μερικές από τις πιο αστείες και αυτοσαρκαστικές απαντήσεις που έχουμε ακούσει τον τελευταίο καιρό.

Ήταν να μην πάρει φόρα ο Μπραντ Πιτ! Μετά από την τελευταία του συνέντευξη για το περιοδικό GQ όπου μίλησε για πρώτη φορά για το διαζύγιό του με την Αντζελίνα και παραδέχτηκε ότι ήταν κυρίως δικό του λάθος εξαιτίας της εξάρτησής του από το αλκοόλ, έχει επιστρέψει άλλος άνθρωπος.

Σα να έφυγε ένα βάρος από πάνω του και θυμήθηκε την παλιά καλή πλευρά του εαυτού του. Ομόρφυνε, χαμογέλασε, ξαναβρήκε το χιούμορ του. Τουλάχιστον αυτό είδαμε εμείς στην τελευταία τηλεοπτική του συνέντευξη στο «Late Show with Stephen Colbert», όπου με αυτοσαρκαστική διάθεση και χαμόγελο «φιλοσόφησε» με τον Κόλμπερτ για όλα τα μεγάλα μυστήρια της ζωής:

«Μπορείς να μου περιγράψεις το άπειρο, Μπραντ;» τον ρώτησε ο παρουσιαστής. «Ναι Στίβεν, είναι ένας αριθμός λιγότερος από τα σίκουελ της ταινίας Ocean 11 που θα γυρίσουμε».

«Μπραντ, πιστεύεις στη ζωή μετά το θάνατο;» ρωτήθηκε. «Δεν είμαι σίγουρος... Αλλά σίγουρα πιστεύω στο θάνατο μετά τη ζωή» απάντησε.

«Νομίζεις ότι μπορεί κάποιος να γνωρίσει πραγματικά τον εαυτό του;» ήθελε να μάθει ο παρουσιαστής. «Δεν έχει σημασία. Στο τέλος αποκαλύπτεται ότι όλοι μας ήμασταν ο Έντουαρντ Νόρτον» απάντησε ο Μπραντ αναφερόμενος στη διάσημη ταινία του The Fight Club όπου στο τέλος αποκαλύπτεται ότι ο Έντουαρντ Νόρτον ήταν πολυσχιδής προσωπικότητα και όλη η συμμορία του ήταν στην πραγματικότητα ο ίδιος. Μπορείς να παρακολουθήσεις το βίντεο με τη συνέντευξη πιο κάτω.