Κέιτι Πέρι & Μάιλι Σάιρους: Η παράξενη φιλία που τις ενώνει (photos)

17.05.2017
Οι δυο τραγουδίστριες είναι κολλητές πολλά χρόνια τώρα -πάνω από 10 κάτι που στον κόσμο της showbiz μοιάζει με αιώνας, και δε διστάζουν να εξομολογηθούν την αγάπη και την εκτίμησή τους η μία για την άλλη.

Έχουμε συνηθίσει σε φιλίες διασήμων που διαρκούν λίγο και μοιάζουν περισσότερο με... λυκοφιλίες. Ωστόσο αυτή δεν φαίνεται να είναι η περίπτωση της Κέιτι Πέρι και της Μάιλι Σάιρους των οποίων η σχέση μετρά ούτε λίγο ούτε πολύ 10 χρόνια!

Το αποκάλυψε η ίδια η Μάιλι σε πρόσφατη συνέντευξή της όπου άνοιξε το στοματάκι της και τα είπε όλα, ακόμα και για ποιο κορίτσι έχει γράψει το τραγούδι της «I kissed a girl» (Φίλησα ένα κορίτσι) η κολλητή της Κέιτι. Δες τι δήλωσε:

«Η Κέιτι Πέρι είναι φίλη μου εδώ και πολλά χρόνια. Πριν μερικές μέρες το συζητούσαμε και διαπιστώσαμε ότι έχουν περάσει 10 χρόνια που κάνουμε παρέα. Νομίζω ότι είναι η πιο παλιά μου φίλη κάτι που είναι πράγματι πολύ, πολύ παράξενο. Όταν πρωτοβγήκε στη showbiz με το τραγούδι “I kissed a girl” έκανα την ταινία “Hannah Montana” και την άκουσα στο ραδιόφωνο σε μια συνέντευξή της να την ρωτούν για ποια το έγραψε και να απαντά ότι το έγραψε για μένα! Ήμουν πάνω στη μηχανή με το μπαμπά μου και το άκουσα και άρχισα να ουρλιάζω και αυτός άρχισε να φρικάρει». Η 24χρονη τραγουδίστρια λέει ακόμα ότι η Πέρι αφού έγιναν φίλες την προσκάλεσε να πάνε μαζί στα βραβεία του MTV, κάτι που έκανε τη μαμά της να ανησυχήσει σοβαρά: «Ήμουν ενθουσιασμένη: “Θα πάω με την Κέιτι Πέρι”! Και ήρθε να με πάρει, αλλά η μαμά μου δεν ήθελε να πάω μόνη μου, φοβόταν γιατί δεν την γνώριζε. Έτσι ήρθε και η μαμά μου στη λιμουζίνα με την Κέιτι και εμένα. Έτσι γνωριστήκαμε και μείναμε φίλες». Δες φωτογραφίες από την... ιστορική αυτή εμφάνιση στα MTV Video Music Awards με τις δύο σταρ να ποζάρουν στο κόκκινο χαλί και μαζί και η μαμά Λετίσια Σάιρους.