Μυστικός αρραβώνας για τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη; Ιδού το «ύποπτο» μονόπετρο [photo]

03.05.2017
Πανευτυχής ο δημοφιλής ηθοποιός, πέρασε λίγες μέρες στην όμοφρη Βενετία με την αγαπημένη του, Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου. Μήπως όμως το ταξιδάκι έκρυβε κάτι παραπάνω;

Έχει «βουήξει» το ίντερνετ τις τελευταίες ώρες καθώς προσπαθεί να αποκρυπτογραφήσει μια φωτογραφία που ανέβασε η Αλεξάνδρα από τη Βενετία.

Τρώει παγωτό η σύντροφος του Αλέξανδρου Μπουρδούμη και κάτι λαμπυρίζει «ύποπτα» στο δάχτυλό της. Επίσημα δεν έχουμε ακούσει κάτι ακόμη, αλλά οι φήμες θέλουν να ακούμε σύντομα.. .

Για την ιστορία πάντως, σημειώνουμε λόγια του Αλέξανδρου για την Αλεξάνδρα σε παλιότερη συνέντευξή της: «Είμαι σε μια σχέση η οποία έχει πολλή αγάπη και για πρώτη φορά σκέφτομαι σοβαρά το γάμο… Κάποιες φορές χρειάζεται περισσότερος χρόνος και κάποιες λιγότερος. Η κάθε σχέση διαφορετική, δεν υπάρχει συνταγή. Αν κάτι είναι δυνατό δεν μπορείς να το ελέγξεις με τη λογική. Πρέπει να κάνεις delete στο παρελθόν και να προχωρήσεις με αυτό το καινούργιο που έχεις στη ζωή σου. Στις σχέσεις δεν πρέπει να κουβαλάς αυτά που έχεις κάνει ή που σου έχουν κάνει».