Συγκλονίζει η Τζέιν Φόντα: "Με βίασαν όταν ήμουν παιδί και πίστευα ότι ήταν δικό μου λάθος"

03.03.2017
Σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση προχώρησε η θρυλική ηθοποιός, η οποία στα 79 της χρόνια αποκάλυψε σοκαριστικά ευαίσθητα προσωπικά της δεδομένα.

Στην Μπρι Λάρσον που εκτελούσε χρέη δημοσιογράφου για το The Edit μίλησε η Τζέιν Φόντα κλαι μεταξύ άλλων αποκάλυψε όχι μόνο ότι υπήρξε θύμα βιασμού αλλά και ότι έχασε δουλειές επειδή δεν κοιμήθηκε με το αφεντικό..

«Για για να σου δώσω να καταλάβεις το τίμημα της πατριαρχίας στις γυναίκες, με έχουν βιάσει, έχω κακοποιηθεί σεξουαλικά ως παιδί και έχω απολυθεί επειδή δεν κοιμήθηκα με το αφεντικό μου και πάντα σκεφτόμουν ότι ήταν δικό μου λάθος, ότι δεν έκανα ή δεν είπα το σωστό», δήλωσε η Φόντα τονίζοντας παράλληλα ότι γνωρίζει κοπέλες που δεν έχουν αντιληφθεί ότι έχουν πέσει θύματα σεξουαλικής κακοποίησης. «Ξέρω νέα κορίτσια που έχουν βιαστεί και δεν γνώριζαν καν ότι αυτό ήταν βιασμός», είπε και συνέχισε: «Σκέφτονται “πρέπει να συνέβη επειδή είπα όχι με τον λάθος τρόπο».

Η 79χρονη ηθοποιός, δεν αποκάλυψε το όνομα του βιαστή της, όμως σημείωσε ότι ένα από τα μεγαλύτερα κατορθώματα των γυναικείων κινημάτων είναι ότι έκαναν τις γυναίκες να καταλάβουν ότι ο βιασμός και η κακοποίηση δεν είναι δικό τους λάθος.