H Κένταλ Τζένερ αποκαλύπτει το μυστικό των τέλειων κοιλιακών [photos]

24.02.2017
Το διάσημο μοντέλο αποτελεί ένα από τα πιο hot ονόματα της πασαρέλας έχοντας περπατήσει και για τα σόου της Victoria Secret, οπότε οι συμβουλές της είναι πολύτιμες!

Η Κένταλ Τζένερ είναι διάσημη από κούνια, μια που είναι ετεροθαλής αδερφή των Καρντάσιανς και εμφανιζόταν στο ριάλιτι σόου της οικογένειας από την παιδική της ηλικία. Μεγαλώνοντας ξεχώρισε από τις αδερφές της γιατί πήρε τον σκελετό του πατέρα της, του αθλητή Μπρους Τζένερ (πριν αλλάξει φύλο και γίνει Κέιτλιν!). Έτσι είναι η μοναδική πολύ ψηλή, πολύ αδύνατη και με πόδια που φτάνουν στο... Θεό. Ήταν μοιραίο λοιπόν ότι, όντας ήδη διάσημη, θα ακολουθούσε το μόντελινγκ. Πράγμα που έγινε, όχι όμως και χωρίς κάποιες θυσίες.

Σε πρόσφατη ανάρτησή της στο Instagram, το 21 ετών μοντέλο επιδεικνύει την απίστευτη «πλάκα» κοιλιά της με τη λεζάντα: «Οι κοιλιακοί μου είναι το αγαπημένο τμήμα του σώματός μου για να γυμνάζω»... Ενδεχομένως να είναι και η μόνη γυναίκα που το λέει αυτό, ωστόσο αποτελεί έμπνευση για όλες εμάς τις υπόλοιπες, ειδικά αυτή την εποχή που ανοίγει ο καιρός. Τσέκαρέ το εδώ:

waking up in @calvinklein #mycalvins #ad

A post shared by Kendall (@kendalljenner) on

«Μου αρέσει όταν ο προσωπικός μου γυμναστής Gunnar Peterson με “πεθαίνει” στους κοιλιακούς. Την επόμενη μέρα δεν μπορώ ούτε να γελάσω. Έτσι ξέρω ότι κάνω σωστά τις ασκήσεις» λέει η εκκολαπτόμενη σταρ... Καλά, αν είσαι μαζοχιστής μπορεί, δεν αντιλέγω... Επίσης, λέει ότι χρησιμοποιεί applications όπως το Instant Abs Trainer που έχει πολλά διαφορετικά προγράμματα ώστε να μπορεί να γυμνάζεται παντού και πάντα... Οπότε κορίτσια το μάθαμε το μυστικό και δεν είναι και εύκολο: Μην βαριέστε, σηκωθείτε από τον καναπέ και «λιώστε» στους κοιλιακούς! Θα βοηθούσε επίσης, να το ράβαμε λιγάκι το στοματάκι μας, λέω τώρα εγώ...

there's no crying in baseball

A post shared by Kendall (@kendalljenner) on

chaos

A post shared by Kendall (@kendalljenner) on