Η Κιμ Καρντάσιαν μας συστήνει μια οικογενειακή παράδοση που ίσως πρέπει να υιοθετήσουμε όλοι μας [photo]

23.02.2017
Η διάσημη τηλεπερσόνα αποκαλύπτει μια συνήθεια του πατέρα της Ρόμπερτ Καρντάσιαν που τη βοηθά να διατηρήσει ζωντανό το πνεύμα του και να τον νιώθει για πάντα δίπλα της.

Μπορεί η Κιμ Καρντάσιαν να μας βομβαρδίζει συνέχεια με λεπτομέρειες της ζωής της ωστόσο η τελευταία της αυτή ανάρτηση στο Twitter ήταν αρκετά ενδιαφέρουσα κάνοντας μας να αναθεωρήσουμε τις συνήθειές μας και να σκεφτούμε μήπως τελικά χρειάζεται να αποκτήσουμε μια μικρή οικογενειακή παράδοση που θα χαίρονται και τα παιδιά μας.

Με αφορμή την επέτειο των γενεθλίων του πατέρα της του δικηγόρου Ρόμπερτ Καρντάσιαν -ο οποίος αν ζούσε σήμερα θα ήταν 73 ετών- η 36χρονη σταρ έκανε ανάρτηση μια παλιά φωτογραφία με τη λεζάντα: «Χρόνια πολλά μπαμπά! Αγαπάω αυτή την οικογενειακή φωτογραφία. Αγαπώ την οικογένειά μας. Σε ευχαριστώ για ΟΛΑ. Νιώθω τόσο ευγνώμων που είσαι ο μπαμπάς μου».

Δες τη φωτογραφία.<

/p>

Στη συνέχεια η Κιμ αποκάλυψε ότι «Βρήκα ένα τρισέλιδο γράμμα που μου είχε γράψει ο μπαμπάς μου μόλις τελείωσα το Λύκειο σχετικά με τη ζωή και είναι τόσο σπέσιαλ να το έχω. Το διάβασα ξανά χτες βράδυ. Και εγώ γράφω στα παιδιά μου ένα γράμμα κάθε χρόνο, με αναμνήσεις από τη χρονιά που περάσαμε μαζί και τις ωραίες στιγμές. Θα τους δώσω αυτά τα γράμματα όταν κλείσουν τα 21».

Δεδομένου πόσο γρήγορα περνά ο χρόνος και πόσο ξαφνικά οι αγαπημένοι μας φεύγουν για πάντα από κοντά μας δεν είναι άσχημη ιδέα να τους στέλνουμε ένα γράμμα πότε πότε. Ίσα ίσα για να τους θυμίζουμε πόσο σημαντικοί είναι για μας.