Η Αντζελίνα Τζολί μιλά πρώτη φορά δημόσια για τον Μπραντ Πιτ -Και ξαφνιάζει [vds]

22.02.2017
Πέντε μήνες πέρασαν από τη στιγμή που χώρισαν ξαφνικά οι διάσημοι αστέρες του Χόλιγουντ και ενώ ακόμη η δικαστική διαμάχη για την επιμέλεια των 6 παιδιών τους ακόμη εξελίσσεται, εκείνη ανοίγει το στόμα της.

Η Αντζελίνα Τζολί βρίσκεται αυτές τις μέρες στην Καμπότζη όπου παρουσιάζει την ταινία που σκηνοθέτησε για την ιστορία της χώρας, την οποία, η ίδια νιώθει "σαν σπίτι της". Το 2002 υιοθετησε τον γιο της Μάντοξ, ο οποίος έχει καταγωγή από την Καμπότζη και συμμετείχε ενεργά στη δημιουργία της ταινίας, όπως και ο αδελφός του, Παξ.

Μιλώντας σε συνέντευξη στο BBC, η διάσημη ηθοποιός μίλησε πρώτη φορά για τις δυσκολίες που περνά η οκογένειά της, και τώρα απάντησε σε πιο συγκεκριμένες ερωτήσεις στην εκπομπή του ABC "Good Morning America" και τον Τζορτζ Στεφανόπουλο, ο οποίος μεταξύ άλλων τη ρώτησε και για τους σκορπιούς και τις ταραντούλες που τρώνε εκείνη και τα παιδιά της.

«Επικεντρώνουμε το ενδιαφέρον μας στην υγεία της οικογένειάς μας κι επομένως θα είμαστε δυνατότεροι, θα βγούμε δυνατότεροι από αυτό, διότι αυτό είμαστε αποφασισμένοι να κάνουμε ως οικογένεια» είπε η Τζολί, ενώ εκείνος της θύμισε ότι σε πολλές παλιότερες συνεντεύξεις είχε χαρακτηρίσει τον Μπραντ ως "υπέροχο πατέρα" και τη ρώτησε αν ακόμη συνεχίζει να το πιστεύει αυτό...

Κόμπιασε πολύ η Άντζι -ίσως δεν άκουσε καλά, για να μην την αδικήσουμε- αλλά τελικά απάντησε: "Φυσικά, φυσικά... Θα είμαστε πάντα οικογένεια.. Πάντα".

Ιδού και το απόσπασμα, ενώ δεδομένης της προηγούμενης κατάστασης μεταξύ τους, δεν μπορούμε παρά να υπογραμμίσουμε την έκπληξη που έκανε αυτή η απόκριση. Με την κακή έννοια, φυσικά!