Νέος έρωτας για την Αντζελίνα Τζολί

17.02.2017
Αρκετούς μήνες μετά από το αιφνιδιαστικό της διαζύγιο από τον Μπραντ Πιτ, μια νέα φήμη εξαπλώνεται με ταχύτατους ρυθμούς που θέλει τη διάσημη σταρ να έχει βρει νέα αγκαλιά. Κάναμε έρευνα να εξακριβώσουμε κατά πόσον αυτό ισχύει.

Το πολύκροτο διαζύγιό τους χώρισε το Χόλιγουντ στα δύο, με τους περισσότερους όμως να υποστηρίζουν τον Μπραντ Πιτ έναντι της Αντζελίνα Τζολί, για την οποία μόνο κολακευτικούς χαρακτηρισμούς δεν είχαν.

Και ενώ το διαζύγιο των δύο σταρ δεν έχει ακόμα οριστικοποιηθεί υπάρχει μια έντονη φημολογία ότι η 41 ετών ηθοποιός έχει ήδη βρει τον αντικαταστάτη του Μπραντ στο πρόσωπο ενός συναδέλφου και παλιού φίλου της.

Σύμφωνα με το αμερικανικό περιοδικό Star πρόκειται για τον ηθοποιό Τζάρεντ Λέτο με τον οποίο η διάσημη ηθοποιός έχει συνεργαστεί σε δύο ταινίες το 1999 στο Girl Interrupted και το 2004 στο Alexander. Πηγές λοιπόν σύμφωνα με το περιοδικό αναφέρουν ότι: «Υπήρχε πάντα μία φλόγα ανάμεσά τους. Τώρα, αυτές τις δύσκολες ώρες, για την Άντζι, φαίνεται σαν ο Τζάρεντ να τη βοηθά να ξεπεράσει όσα αντιμετωπίζει. Έχουν τόσα κοινά οι δυο τους -τόσα πολλά που αισθάνομαι ότι ο Τζάρεντ είναι ιδανικός άντρας για την Άντζι, αν είναι έτοιμη να δεχθεί ένα νέο έρωτα στη ζωή της».

Στη φωτογραφία ο Τζάρεντ Λέτο.

Ενώ άλλες πηγές αναφέρουν: «Ο Τζάρεντ ήταν δίπλα στην Άντζι, αφού έκανε τα χαρτιά της η ίδια, το Σεπτέμβριο. «Μίλησαν αρκετές φορές στο τηλέφωνο, πριν συναντηθούν στο L.A για δείπνο και από τότε βλέπονται, όποτε μπορούν. Η Άντζι έχει πει στους φίλους της ότι ο Τζάρεντ έχει τον τρόπο του και ότι την κάνει να νιώθει καλά με τον εαυτό της. Είναι πολύ καλός μαζί της και τη βοηθά να ξαναβρεί το χαμόγελό της». Και το άρθρο συνεχίζει ότι σύντομα η φιλική σχέση τους θα εξελιχθεί σε ρομαντικό ειδύλλιο.

Η Αντζελίνα Τζολί και ο Μπραντ Πιτ σε παλιότερες ευτυχισμένες στιγμές.

Ωστόσο έγκυρες ιστοσελίδες αναφέρουν ότι τα παραπάνω είναι μυθεύματα και ότι άλλες, έγκυρες πηγές μέσα από το ίδιο το φιλικό περιβάλλον της βραβευμένης με Όσκαρ ηθοποιού λένε ότι τίποτα από τα παραπάνω δεν ευσταθεί. Η Αντζελίνα δεν στράφηκε ποτέ στο Τζάρεντ Λέτο για συμπαράσταση, ούτε συναντιούνται οι δυο τους. Στην πραγματικότητα, υποστηρίζουν, η όλη ιστορία είναι εντελώς ανυπόστατη. Ποιον να πιστέψουμε; Το μέλλον θα δείξει!