Flashback: Όταν η Τζένιφερ Λόπεζ φωτογραφιζόταν στην Ακρόπολη [photos+vds]

16.02.2017
Tα μέλη του Κεντρικού Αρχαιολογικού Συμβουλίου απέρριψαν ομόφωνα το αίτημα της εταιρείας Gucci για επίδειξη μόδας υψηλής ραπτικής εντός του αρχαιολογικού χώρου του Ιερού Βράχου.

Με αφορμή λοιπόν την απόφαση του ΚΑΣ για τον οίκο Gucci θυμηθήκαμε την φωτογράφηση που έκανε πίσω στο 2008 η Τζένιφερ Λόπεζ στην Ακρόπολη με φωτογράφο τον δικό μας, Σπύρο Πώρο.

Τότε είχε επισκεφτεί τη χώρα μας για να δώσει μία συναυλία στο ΟΑΚΑ στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας της. Η JLo παρέα με τον τότε σύζυγό της φωτογραφήθηκε στο Ερέχθειο, στη βόρεια πλευρά της Ακρόπολης. H star περπάτησε μέχρι το σημείο της φωτογράφησης με την... παντόφλα και το μπουρνούζι της, ενώ έβγαλε και βίντεο για να δείξει τον ενθουσιασμό της.

Το θέμα για το αν έπρεπε ή όχι να φωτογραφηθεί η Λατίνα σταρ εκεί είχε διχάσει και τότε, καθώς η Ακρόπολη είναι παγκόσμιο μνημείο πολιτιστικής κληρονομιάς από την UNESCO.

Το θέμα δεν είχε περάσει καν από το ΚΑΣ και την άδεια για την εν λόγω φωτογράφηση είχε δώσει ο Υπουργός Πολιτισμού Μιχάλης Λιάπης.