Προβλήματα αντιμετωπίζει η Εύα Λονγκόρια! Έχει πάρει πάνω από 15 κιλά!

16.02.2017
Το sex symbol του Χόλιγουντ και μια από τις πιο όμορφες γυναίκες σε όλο τον κόσμο περνά δύσκολες στιγμές και φαίνεται ανήμπορη να τις αντιμετωπίσει παρά τη βοήθεια και τη συμπαράσταση φίλων και συγγενών.

Ο γάμος της Εύα Λονγκόρια με τον μπασκετμπολίστα Τόνι Πάρκερ της άφησε απίστευτα τραύματα αφού χώρισαν με τον χειρότερο τρόπο όταν ανακάλυψε τις πολλαπλές απιστίες του -ανάμεσά τους και η σχέση του με γυναίκα άλλου συμπαίκτη του. Κατάφερε να ορθοποδήσει και να ξαναφτιάξει τη ζωή της με τον Χοσέ Αντόνιο Μπαστόν μετά από σχέση δύο ετών.

Ο 47χρονος μεξικανός επιχειρηματίας ερωτεύτηκε την 40χρονη ηθοποιό από την πρώτη στιγμή, ωστόσο αυτή αντιστάθηκε αρκετά (δεν ήταν και λίγα αυτά που πέρασε). Θα περίμενε λοιπόν κανείς τώρα η αγαπημένη σταρ να είναι στα καλύτερά της. Ωστόσο όχι...

Καλά πληροφορημένες πηγές αναφέρουν ότι η Εύα περνά μια από τις χειρότερες φάσεις της ζωής της και ότι έχει πάρει πάνω από 15 κιλά.

Ο λόγος; Ο φόβος την έχει παραλύσει και έχει κλειστεί μέσα στο σπίτι της και αρνείται να βγει! Και γιατί αυτό; Επειδή ο άντρας της είναι ένας από τους πιο μεγάλους επιχειρηματίες του Μεξικό με αποτέλεσμα τόσο αυτός όσο και τα άλλα μέλη της οικογένειάς του να κινδυνεύουν με απαγωγή. Καημένη Εύα...