Αυτόφωρο για τον Γιώργο Λιάγκα ύστερα από μήνυση της Αθηναΐδος Νέγκα -Άφαντος ο δημοσιογράφος [vds]

15.02.2017
Μήνυση κατά του γνωστού δημοσιογράφου κατέθεσε η ραδιοφωνική παραγωγός και παρουσιάστρια για συκοφαντική δυσφήμηση. Ο δημοσιογράφος την αποκάλεσε δημόσια, νεκρόφιλη.

Η μήνυση, την οποία έχει αναλάβει ο Αλέξης Κούγιας ως δικηγόρος της Αθηναΐδος Νέγκα, αφορά όσα ανέφερε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της ραδιοφωνικής εκπομπής με τίτλο «Πρωινό στην Αθήνα», που παρουσιάζει στο ραδιοφωνικό σταθμό ΛΑΜΨΗ 92.3.

Τα σχόλια που έκανε ο Γιώργος Λιάγκας για την Αθηναϊδα Νέγκα -μεταξύ άλλων ήταν τα εξής: «Καλά, άντε και ο Περρής έχει ένα χιούμορ και είναι ικανός άνθρωπος, η άλλη η Νέγκα, αυτή η νεκροφιλό… γιατί δεν της βάζουν ένα φέρετρο να κάνει εκπομπή;».

Η σχετική ανακοίνωση που εκδόθηκε από το δικηγορικό γραφείο του Αλέξη Κούγια είναι η εξής:

«Η γνωστή δημοσιογράφος Αθηναΐς Νέγκα ανέθεσε στο δικηγορικό μας γραφείο να υποβάλλουμε έγκληση για συκοφαντική δυσφήμηση σε βάρος του δημοσιογράφου Γιώργου Λιάγκα για τα όσα εκείνος ισχυρίστηκε σήμερα κατά τη διάρκεια της ραδιοφωνικής εκπομπής με τίτλο «Πρωινό στην Αθήνα», που παρουσιάζει στο ραδιοφωνικό σταθμό ΛΑΜΨΗ 92.3. Κατά την κρίση του δικηγορικού μας γραφείου τα όσα ισχυρίστηκε στην εν λόγω εκπομπή ο κ. Γιώργος Λιάγκας συνιστούν διάπραξη του αδικήματος της συκοφαντικής δυσφήμησης. Εις βάρος του Γιώργου Λιάγκα κινήθηκε αυτόφωρη διαδικασία»

Ιδού και το επίμαχο απόσπασμα:

Όσο για τον Γιώργο Λιάγκα; Παραμένει άφαντος ενώ σήμερα το πρωί δεν εμφανίστηκε το πρωί στον ραδιοφωνικό σταθμό. Ο συνήγορός του, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, μιλώντας στο Happy Day ανέφερε τα εξής: «Χθες το βράδυ μιλήσαμε, ήταν εκτός Αθηνών -νομίζω και σήμερα θα είναι εκτός Αθηνών. Τον ενημέρωσα για τη μήνυση που έχει κατατεθεί από την κ. Νέγκα και εξεπλάγην. Δεν το περίμενε. Μου λέει «εγώ δεν έχω καμία διάθεση ούτε να θίξω την τιμή και την υπόληψη της κ. Νέγκα, ούτε να την προσβάλλω. Ό,τι ελέχθη, ήταν σε κλίμα αστειότητος και είμαι στη διάθεσή της να επανορθώσω, να κάνω μια επανορθωτική δήλωση αν νιώθει ότι επλήγη».

Όπως και να έχει πάντως αναμένονται εξελίξεις..