Στουπί στο μεθύσι η Κρίσι Τάιγκεν δεν μπορεί να σηκωθεί από το πάτωμα [photos]

14.02.2017
Συνόδευσε τον άντρα της, τον τραγουδιστή Τζον Λέτζεντ, στην τελετή των Grammys και στο πάρτι που ακολούθησε, αλλά όπως φαίνεται μάλλον το παράκανε με το αλκοόλ με δυσάρεστες συνέπειες.

Η Κρίσι Τάιγκεν δεν έχει μυστικά από τους θαυμαστές της και συνηθίζει να μοιράζεται μαζί τους τις καλές αλλά και τις κακές της στιγμές.

Έτσι ανέβασε βίντεο στο Snapchat κατά την επιστροφή της στο σπίτι μετά το πάρτι για τα βραβεία Grammys που έγινε στο Chateau Marmont όπου φαίνεται εντελώς μεθυσμένη να μην μπορεί ούτε καν να σηκωθεί από το πάτωμα. «Είμαι στο πάτωμα και ο Τζον είναι υπεύθυνος να μου βγάλει τα κοσμήματά μου. Βγάλτα μου» ακούγεται η Κρίσι να λέει.

Ο σύζυγός της, ο τραγουδιστής Τζον Λέτζεντ, φαίνεται ήρεμος, να κάθεται και αυτός δίπλα της στο πάτωμα και να την κρατά αγκαλιά προσπαθώντας να τις τα βγάλει. Κάπου όμως η 31 ετών παρουσιάστρια και μοντέλο αντιλαμβάνεται ότι ίσως το έχει παρατραβήξει και τον ρωτά: «Είσαι θυμωμένος μαζί μου;» για να λάβει την απάντηση από τον εξαιρετικά τρυφερό και με κατανόηση άντρα της: «Γιατί να είμαι θυμωμένος μαζί σου; Είσαι τέλεια!». Και πες μου ποια δεν θα ήθελε να το ακούσει αυτό από τον αγαπημένο της;

Σήμερα πάντως ειδικά για την ημέρα των Ερωτευμένων με μια σπέσιαλ φωτογράφιση που έκανε η Κρίσι για το περιοδικό Love σε πόζες άκρως αποκαλυπτικές και ερωτικές, ενώ σε ένα βίντεο ερμηνεύει πλέι μπακ μαζί με τον άντρα της το τραγούδι του «Ordinary People». Και ο έρωτας ξεχυλίζει από παντού!

Δες το βίντεο αλλά και φωτογραφίες από τη φωτογράφιση όπως ανέβηκαν στο Instagram του Love Magazine: