Νέος έρωτας για τη Lady Gaga - Ποιος είναι ο "εκλεκτός"; [photos]

10.02.2017
Το φετινό Super Bowl επέλεξε η διάσημη τραγουδίστρια για να δημοσιοποιήσει -εμμέσως, πλην σαφώς- την καινούρια της σχέση. Οι φωτογραφίες που κάνουν τις τελευταίες ώρες τον γύρο του διαδικτύου δεν επιδέχονται αμφιβολίας και ο "άγνωστος Χ" νέος σύντροφος έχει ταυτοποιηθεί!

Επτά μήνες μετά τη διάλυση του αρραβώνα της με τον Τέιλορ Κίνεϊ [φωτό κάτω, μαζί με το μονόποτετρο που της είχε προσφέρει ανήμερα του Αγ. Βαλεντίνου το 2015] η Lady Gaga φαίνεται ότι γύρισε τη σελίδα στην προσωπική της ζωή και, είναι μάλιστα πολύ ευτυχισμένη στο πλευρό του Κριστιάν Καρίνο, όπως επιβεβαιώνουν -εκτός από τα φωτογραφικά ντοκουμέντα - το People και το Us Weekly.

Ο φωτογραφικός φακός "τσάκωσε" στο κέντρο του γηπέδου NRG, λίγο πριν από τον τελικό του φετινού Super Bowl, την 30χρονη σταρ να βγάζει selfies μόνη και μαζί με τον.. "έρωτα" ο οποίος την φιλούσε στο μάγουλο. Ποιος είναι, όμως ο νέος "εκλεκτός";

Πρόκειται, λοιπόν, για έναν από τους διάσημους ατζέντηδες της εταιρείας Creative Arts Agency που εκπροσωπεί μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα της διεθνούς σόουμπιζ, μεταξύ των οποίων ο Τζάστιν Μπίμπερ, η Άμπερ Χερντ, η Κριστίνα Αγκιλέρα, η Μάιλι Σάιρους και η Τζένιφερ Λόπεζ.

Περιμένοντας το πρώτο επίσημο "ζευγαρικό" ποστάρισμα, ιδού οι υπόλοιπες φωτογραφίες εκείνης της επίσημης/ανεπίσημης "πρώτης".