«Τα 40 είναι η πιο σέξι δεκαετία» δηλώνει η Γκουίνεθ Πάλτροου

10.02.2017
Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός αποκαλύπτει τι είναι αυτό που την κάνει να νιώθει πιο ερωτική, για το πώς σκοπεύει να περάσει την ημέρα το Αγίου Βαλεντίνου αλλά και για το τι πραγματικά σημαίνει σέξι.

Η Γκουίνεθ Πάλτροου δεν κρατά μυστικά από τους θαυμαστές της. Είτε μέσω της ιστοσελίδας της το Goop -που πρόσφατα μάλιστα άνοιξε ομώνυμο μαγαζί στο Σαν Φραντζίσκο- είτε σε συνεντεύξεις της είναι πάντα πολύ ειλικρινής και της αρέσει να μοιράζεται τα προσωπικά της.

Δεν υπάρχουν δύσκολες ερωτήσεις για την 44χρονη ηθοποιό, έτσι όταν μια δημοσιογράφος τη ρώτησε πότε αισθάνεται πιο σέξι, η Γκουίνεθ απάντησε:

«Νομίζω πώς αυτό συμβαίνει όταν γνωρίζεις καλά τον εαυτό σου και έχεις ζήσει τη ζωή σου με τα καλά και τα κακά της, και είσαι στη δεκαετία των 40. Νομίζω ότι τότε νιώθεις πολύ καλά».

Στη συνέχεια η διάσημη ηθοποιός δήλωσε πώς δεν έχει προγραμματίσει ακόμα κάτι για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου αλλά ότι θα πάρει κάποια εσώρουχα ειδικά για τη συγκεκριμένη ημέρα τα οποία και τα πουλούν στο μαγαζί της το Goop. Και όταν ρωτήθηκε πώς καταφέρνει να ντύνεται έτσι ώστε να διατηρεί και το γκλάμουρ που απαιτεί η θέση της ως διάσημη ηθοποιός αλλά και αρκετά σεμνά ως μητέρα δύο παιδιών 12 και 10 ετών απάντησε: «Προσπαθώ να είμαι κατάλληλα και κομψά ντυμένη. Ακόμα και όταν ήμουν στα 20 δεν ήμουν ιδιαίτερα τολμηρή και συνεχίζω ακόμη και σήμερα να κάνω προσεκτικές επιλογές. Μου αρέσει να βλέπω γυναίκες που νιώθουν αυτοπεποίθηση και ντύνονται σέξι αλλά νομίζω ότι πρέπει να υπάρχει μια ισορροπία ανάμεσα σε μια γυναίκα και το μυαλό της. Νομίζω ότι πρέπει να υπάρχει ένας συνδυασμός ερωτισμού και ευφυΐας, αυτός είναι ο στόχος»