15 Ελληνίδες και ξένες διάσημες που «ξημεροβραδιάζονται» στα γήπεδα [photos]

23.05.2017
Ένα από τα σημαντικότερα προσόντα που μπορεί να έχει μια γυναίκα είναι να καταλαβαίνει την ανάγκη του συντρόφου της να βλέπει αθλητικά γεγονότα ή να πηγαίνει στο γήπεδο. Είναι αλήθεια ότι τέτοιες προσωπικότητες είναι απλά δυσεύρετες και αν προσπαθήσουμε μάλιστα να βρούμε κοπέλες που δεν στέκονται στην παθητική κατανόηση αλλά πραγματικά τους αρέσει να πηγαίνουν στο γήπεδο και να παθιάζονται για την αγαπημένη τους ομάδα τα πράγματα γίνονται ακόμα πιο δύσκολα.

Προσθέτοντας και τις παραμέτρους να είναι η κυρία όμορφη σέξι και διάσημη τότε φτάνουμε στο κατώφλι του ακατόρθωτου. Δε σημαίνει όμως ότι δεν υπάρχουν, μπορεί να είναι λίγες αλλά η λάμψη τους είναι τέτοια που μπορεί να συναγωνιστεί αυτή των αγαπημένων μας παικτών μέσα στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου και να μαγνητίσει τα βλέμματα των χιλιάδων συνοπαδών, (στο ημίχρονο ασφαλώς ή όταν δεν εξελίσσεται ο αγώνας καθώς με το που αρχίσει το ματς όλη η προσοχή πηγαίνει στην ομάδα και οι ίδιες δεν είναι παρά μια κουκκίδα στο χάρτη!).

Στη σημερινή μας λίστα θα παρουσιάσουμε αρκετές κυρίες από το Χόλιγουντ ή την εγχώρια κοινότητα διασήμων που τους αρέσει να πηγαίνουν στο γήπεδο και να φωνάζουν για την αγαπημένη τους ομάδα.