Μαίρη Συνατσάκη: «Είμαι γκέι, είμαι Αλβανίδα, είμαι μετανάστης» [vds]

09.02.2017
Η αγαπημένη παρουσιάστρια είναι ιδιαίτερα δραστήρια στο διαδίκτυο και ανεβάζει συχνά βιντεάκια της στο YouTube. Το πρόσφατο βίντεο της όμως είναι εντελώς διαφορετικό από τα συνηθισμένα και ταράζει συνειδήσεις.

Η Μαίρη Συνατσάκη είναι δραστήρια vlogger, μπορείτε μάλιστα να την βρείτε στο YouTube ως Mary Sinatsaki. Πραγματεύεται συνήθως θέματα ομορφιάς, φίτνες και lifestyle και έχει πολλούς φανατικούς ακόλουθους.

Πρόσφατα ωστόσο ανέβασε ένα βίντεο με εντελώς διαφορετικό περιεχόμενο από ότι συνήθως. Με αφορμή τα τελευταία γεγονότα που πολύς κόσμος εξέφραζε τη δυσαρέσκειά του απέναντι σε μειονότητες όπως οι ομοφυλόφιλοι, οι ξένοι και οι μετανάστες, η 32χρονη παρουσιάστρια ύψωσε τη φωνή της για να μιλήσει για τα δικαιώματα τους.

Όπως υποστηρίζει «Όταν έχεις τόσο μίσος,όταν είσαι ρατσιστής, σεξιστής, ομοφοβικός δε γίνεται να εκτιμάς τη ζωή σου, δε γίνεται να ξέρεις πως να αγαπάς». Και εμφανώς συγκινημένη σε κάποια στιγμή αναφέρει: «Είμαι gay. Είμαι Αλβανίδα. Είμαι Πρόσφυγας». Αυτή η φράση άλλωστε είναι και ο τίτλος του βίντεο. Μπορείτε να το δείτε εδώ: