Η Μίνα Αρναούτη ξεσπά: "Ο Παντελης τις "μαγκιες" του της πληρωνε παντα"

06.02.2017
Νέο ξέσπασμα της Μίνας Αρναούτη μέσα από τα Social Media. Μιλάει για την αποζημίωση κι όλους αυτούς που καταστρέφουν όλα όσα έφτιαξε ο Παντελής Παντελίδης.

Για μια ακόμη φορά η Μίνα Αρναούτη ξεσπαθώνει μέσα από τα Social Media και δηλώνει αποφασισμένη να συνεχίσει να ζει όπως έκανε και πριν.

Η ίδια έγραψε στο Facebook:

"Αυτοι που ψαχνουν την αληθεια αν καταφερναν να κοροιδεψουν τους παντες και εβγαζαν οτι ο Παντελης δεν οδηγουσε τι αποζημιωση θα επαιρναν;;!!
Να τα λεμε και αυτα....
Ειτε ζητουσα αποζημιωση ειτε οχι παλι τα ιδια θα εκαναν γιατι το προβλημα τους δεν ειναι να μαθουν την "αληθεια" και να μην αποζημιωσουν εμενα... το προβλημα τους ειναι να παρουν την αποζημιωση του Παντελη (μεγαλο ποσο)και φυσικα να αποφυγουν τα οσα αφησε πισω ο ιδιος... κατι που ποτε δεν θα εκανε εκεινος..
Ο Παντελης τις "μαγκιες" του της πληρωνε παντα ,οχι γιατι ηταν χαζος που πατε να τον βγαλετε ,γιατι ηταν σωστος ! Αφηστε τον πια!!!
Του καταστραψατε οτι εφτιαξε!!!
Υ.Γ Το οτι μιλαω και λεω τα πραγματα οπως ειναι δεν ειναι ξεσπασματα ουτε φοβος.. ειναι αγανακτηση! Εζησα! Θα κανω οτι θελω!!! Δεν σκοτωσα κανεναν.. δεν ειπα ψεματα σε κανεναν. Θα συνεχισω να ζω οπως ζουσα δεν θα σας κανω την χαρη!
Θα ανεβαζω φωτογραφιες, θα πηγαινω διακοπες, θα πηγαινω μπουζουκια και θα γελαω! Εχασα το μπαμπα μου και συνεχισα να ζω.. ο πονος ειναι βουβος.. δεν γραφεται σε αναρτησεις.. δεν βρισκεται σε views. Δεν θα κρατηθει η μνημη καποιου ζωντανη με διαφημιση.. η μνημη μενει ζωντανη μεσα σου!"