Πρίγκιπας Χάρι: Ρομαντική έξοδος με την αγαπημένη του [PHOTOS]

03.02.2017
Ο έρωτας του άτακτου βασιλικού γόνου με την ηθοποιό Μέγκαν Μάρκλ καλά κρατεί! Σύμφωνα με τις πιο πρόσφατες πληροφορίες συναντήθηκαν στο Λονδίνο και βγήκαν βόλτα για φαγητό περπατώντας χεράκι χεράκι.

Ρομαντική βραδιά για τον πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν Μάρκλ που σαν οποιοιδήποτε άλλοι κοινοί θνητοί πήγαν για φαγητό και συνέχισαν τη βόλτα τους δείχνοντας ερωτευμένοι αλλά και λιγάκι ενοχλημένοι από τους παπαράτσι. Αυτή τη φορά ήταν η σειρά της πανέμορφης Καναδής ηθοποιού να διασχίσει τον Ατλαντικό για να συναντήσει τον πρίγκιπά της στο Λονδίνο.

Δείπνησαν στο Soho House και μετά περπάτησαν πιασμένοι από το χέρι στους δρόμους αγνοώντας το πλήθος. Είναι μάλιστα η πρώτη φορά που το ζευγάρι δείχνει τόση οικειότητα δημοσίως, κάτι που μάλλον σημαίνει πολλά για τη συνέχεια της σχέσης τους. «Προσπάθησαν να διατηρήσουν χαμηλό προφίλ μέσα στο εστιατόριο και κάθησαν σε λίγο πιο απομονωμένη θέση αλλά και πάλι μπορούσαν όλοι να τους δουν. Δε φαινόταν πάντως να τους νοιάζει, μάλλον τους άρεσε» δήλωσε ένας θαμώνας. Το συγκεκριμένο μαγαζί είναι πολύ σημαντικό γι' αυτούς μια που εκεί γνωρίστηκαν από κοινούς τους φίλους.

Κοινοί τους φίλοι δηλώνουν ότι η Μέγκαν δεν έχει γυρίσματα στη σειρά «Suits» που πρωταγωνιστεί και έτσι έχει «μετακομίσει» στο σπίτι του Χάρι στο Κένσινγκτον του Λονδίνου. Τις τελευταίες πέντε εβδομάδες είναι αχώριστοι και συμπεριφέρονται σαν ένα οποιοδήποτε ζευγάρι.

«Νομίζω ότι η σχέση τους έγινε πιο σοβαρή. Στην πραγματικότητα μένουν μαζί και φαίνονται πολύ ευτυχισμένη. Η Μέγκαν του μαγειρεύει όταν αυτός πηγαίνει στο γυμναστήριο και τους αρέσει να κάθονται σπίτι μαζί» λέει κοινός τους φίλους. «Άλλωστε στη Μέγκαν αρέσει η ζωή της στο Λονδίνο και δημιουργεί το δικό της κύκλο. Κάποια στιγμή είπε μάλιστα ότι θα αφήσει την ηθοποιία και θα μετακομίσει κανονικά στο Λονδίνο. Ο Χάρι θέλει οικογένεια και αυτή επίσης».

Μα αν είναι έτσι σύντομα θα φάμε κουφέτα! Πράγμα που το επιβεβαιώνει η ίδια πηγή: «Νομίζω ότι ήδη έχουν αρχίσει να μιλάνε για γάμο. Πιστεύω ότι θα αρραβωνιαστούν στην άνοιξη. Και εγώ πιστεύω ότι είναι λίγο νωρίς για κάτι τέτοιο αλλά πραγματικά είναι τρελός και παλαβός για εκείνη και δεν αντέχουν να μείνουν χωριστά»