Τένια Μακρή: «Ο σύζυγός μου δε γνώριζε ότι του απομένει λίγος χρόνος ζωής»

03.02.2017
Στην κάμερα της εκπομπής της Χριστίνας Λαμπίρη μίλησε η Τένια Μακρή, όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον γάμο της και στις δυσκολίες που αντιμετώπισε, αλλά και στον χαμό του συζύγου της.

Η γνωστή ψυχολόγος για τις κρίσεις στον γάμο της δήλωσε: «Όλοι οι γάμοι έχουν τις κρίσεις τους, αλλά είχαμε την ευκαιρία να το κουβεντιάζουμε αυτό. Δηλαδή γινόταν κρίση, γινόταν αντιπαράθεση και από εκεί και πέρα όταν κατέβαιναν οι τόνοι το κουβεντιάζαμε και βλέπαμε τι ήταν εκείνο που μας είχε εμποδίσει, τι ήταν εκείνο που νιώσαμε κι έτσι δεν γινόταν αυτό αφορμή για έναν άλλο καβγά, δηλαδή δεν βάζαμε πράγματα μέσα μας».

Όσο για την απώλεια του συζύγου της, που της στοίχισε: «Ήταν πολύ μεγάλος έρωτας, ο οποίος διήρκεσε μέχρι το θάνατο του. Ήταν πολύ δύσκολο για μένα τότε, γιατί ο Δημήτρης αρρώστησε και παρόλο που γνώριζα από την αρχή το πόσο ήταν ο χρόνος της ζωής του, εκείνος δεν ήξερε τίποτα. Αυτό το κουβαλούσα μόνη μου προσπαθώντας τα τελευταία χρόνια, 1,5 χρόνο βασικά… 19 μήνες, να τους κάνω όσο πιο καλύτερους γινόταν. Παρόλο που υπέφερε».