Σιένα Μίλερ: Για ποιο πράγμα μετανιώνει πικρά

31.01.2017
Η αγαπημένη ηθοποιός και fashion icon αποκαλύπτει τους λόγους οι οποίοι πιστεύει ότι έβλαψαν την καριέρα της στο ξεκίνημά της

Η Σιένα Μίλερ υπήρξε το απόλυτο it girl της βρετανικής σκηνής την προηγούμενη δεκαετία τόσο για το δεσμό της με τον Τζουντ Λόου όσο και για την έντονη κοινωνική παρουσία της και τις βραδινές εξόδους της.

Φαίνεται όμως ότι όλα αυτά αποτελούν παρελθόν για την 35χρονη ηθοποιό που τώρα πια όχι απλώς έχει έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο ζωής, αλλά και μετανιώνει για το νεανικό τρόπο ζωής της όπως εξομολογείται σε συνέντευξή της στο περιοδικό LOVE.

«Νομίζω ότι δεν θα τα είχα κάνει όλα αυτά αν είχα την πείρα που έχω τώρα και αν τότε καταλάβαινα περισσότερα και φερόμουν πιο έξυπνα. Τότε ήθελα απλώς να περνάω καλά και δεν πρόσεχα ιδιαίτερα τη συμπεριφορά μου, κάτι που πιστεύω ότι κατά κάποιο τρόπο έβλαψε την καριέρα μου».

Αποκάλυψε επίσης ότι οι ξέφρενες νύχτες ανήκουν στο παρελθόν αφού σήμερα προτιμά να περνά τα βράδια της στο σπίτι της στη Νέα Υόρκη μαζί με την 4χρονη κόρη της. «Μπορεί τώρα να είμαι πιο ανιαρή ωστόσο νιώθω πιο ευτυχισμένη και πιο επικεντρωμένη σε αυτό που κάνω», λέει.

Δείτε σε ευτυχισμένες στιγμές μαζί με την κόρη της σε πιο μικρή ηλικία.

🌸 Boho mom 🌸 #siennamiller

A photo posted by Sienna Miller (@siennamiller1) on