Βάσω Λασκαράκη: Ποιες ερωτήσεις την ενόχλησαν & οι «θεϊκές» απαντήσεις της [vds]

25.01.2017
Αν μη τι άλλο διαθέτει χιούμορ και το βίντεο που θα παρακολουθήσει στη συνέχεια το αποδεικνύει περίτρανα. Ο λόγος για τη Βάσω Λασκαράκη, η οποία σε δηλώσεις της στις κάμερες κλήθηκε μεταξύ άλλων να απαντήσει για τον εκνευρισμό του Γιάννη Τσιμιτσέλη πριν λίγες ημέρες όταν ρωτήθηκε για εκείνη, αλλά και για την κρίση που περνάει ο γάμος τους με αφορμή χωριστές εξόδους στο πρόσφατο παρελθόν.

Όταν τη ρώτησαν λοιπόν για τον Τσιμιτσέλη, η Βάσω έδωσε «όλα τα λεφτά» απάντηση λέγοντας με παραπονεμένο ύφος «δεν το είδα», ενώ όταν τη ρώτησαν για πιθανή ρήξη στον γάμο πέταξε τη θεϊκή ατάκα «ούτε αυτό το έχω διαβάσει».

Ακόμα πιο απολαυστικές ατάκες στο βίντεο που ακολουθεί και δείχνει ότι παρά την ενόχλησή της με τις ερωτήσεις που τις έκαναν, η γνωστή ηθοποιός δεν έχασε το χιούμορ της και έδωσε τις κατάλληλες απαντήσεις:

«Θα προτιμούσα να μην απαντάω για το παιδί και για τον άντρα μου, αλλά εντάξει, καταλαβαίνω ότι είναι αναπόφευκτο να συμβεί. τι σημαίνει που δεν είμαστε μαζί σε κάποιες εξόδους; Ότι τι; Δεν θα κάτσω να ασχοληθώ, δεν θα τα βγάλουμε όλα στην τηλεόραση! Εσείς κάνετε την δουλειά σας κι εμείς από την άλλη μεριά απαντάμε μέχρι εκεί που θέλουμε να απαντήσουμε!».