Η Μίνα Αρναούτη περιγράφει το μοιραίο τελευταίο βράδυ του Παντελή Παντελίδη

20.01.2017
Δε σταματά η Μίνα Αρναούτη να κάνει αναρτήσεις στο προφίλ της σχετικές με το μοιραίο τροχαίο που σκοτώθηκε ο Παντελής Παντελίδης κι εκείνη τραυματίστηκε σοβαρά αφού είναι πλέον σαφές πως η υπομονή της έχει εξαντληθεί με όλα όσα την έχουν κατηγορήσει κυρίως μέσω social media.

Σε νέο ποστ της χθες Πέμπτη 19 Ιανουαρίου το βράδυ η νεαρή κοπέλα έγραψε για το βίντεο μετά το μοιραίο βράδυ και τα συναισθήματα που της προκαλεί:

«Κάθομαι και κοιτάω εκείνο το βίντεο.. από εκείνη τη μέρα. Θυμάμαι τα γέλια, τις χαρές, τα πειράγματα.. Μια στιγμή όμως και όλα αλλάζουν… Ξύπνησα και όλοι ξέρατε.. έκανα δυο μήνες να το μάθω.. ήμουν εκεί μαζί.. αλλά ήμουν η μόνη που δεν ήξερε τι συνέβη!!! Σαν ηλίθια ρώτησα αν πήγε στη πρεμιέρα.. Είναι τόσο τραγικό! Και εσείς τι;;; Μου λέτε …τι;;; Έχετε ενεργοποιήσει όλους τους ψυχικούς μου μηχανισμούς άμυνας και δεν μπορώ ακόμα να το βιώσω όπως του πρέπει.. να το κάνω δικό μου κομμάτι.. κομμάτι της ζωής μου. Δεν είπα ψέματα ..σταματήστε ..ψάξτε αθόρυβα την αλήθεια σας αφού δεν μπορείτε να δεχτείτε την δική μου… πείτε την εκεί που πρέπει και περιμένετε την απόφαση. Λέω αλήθεια.. Σέβομαι την μνήμη του.. Σεβαστείτε όμως τη ζωή μου».