Έκλεισε το τηλέφωνο η Φαίη Σκορδά στον Γιώργο Λιάγκα: «Μη σε ξαναδώ στα μάτια μου»

20.01.2017
Μπορεί από τη στιγμή που ανακοίνωσαν ότι χωρίζουν να κρατούν δημόσια να κρατούν χαμηλούς τόνους, όμως, σύμφωνα με το περιοδικό Ciao, στο παρασκήνιο οι εντάσεις και οι καυγάδες μεταξύ της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα είναι συχνοί και πλέον «η αγάπη έχει γίνει μίσος».

Σε δημοσίευμα του περιοδικού διαβάζουμε πως «οι σχέσεις τους δείχνουν πλέον να είναι σε τεντωμένο σχοινί κι αποφεύγουν να έχουν μεταξύ τους την οποιαδήποτε επικοινωνία, εκτός από την απολύτως απαραίτητη για θέματα των παιδιών. Και αυτό διότι όλες οι συνομιλίες τους καταλήγουν σε καυγά, όπως μία τηλεφωνική συνομιλία πριν λίγες μέρες και ενώ η Φαίη βρισκόταν στο γραφείο της εκπομπής.

Οι πολύ στενοί συνεργάτες της μετέφεραν πως Φαίη και Γιώργος είναι πλέον αδύνατο να συνεννοηθούν ακόμα και για τα στοιχειώδη, όπως τα παιδιά και τα οικονομικά τους αφού από κει ξεκίνησε και η συγκεκριμένη συνομιλία. Όσο περνούσαν τα λεπτά, όμως, σύμφωνα με τις πηγές του περιοδικού, το πρόσωπο της Φαίης σφιγγόταν, η έκφρασή της σκλήραινε και ήταν ολοφάνερο πως αυτά που άκουγε δεν της άρεσαν.

Κάποια στιγμή δε σηκώθηκε και βγήκε από το δωμάτιο συνεχίζοντας την κουβέντα σε υψηλούς τόνους και ουσιαστικά τσακωνόταν άγρια με τονν Λιάγκα. «Τι είναι αυτά που μου λες... Δεν καταλαβαίνω τι μου λες...» την άκουσαν να του λέει, ενώ λίγο αργότερα και επειδή προφανώς η απάντησή του την έκανε έξαλλη, η Φαίη ακούστηκε να λέει «Να μη σε ξαναδώ στα μάτια του» και του έκλεισε το τηλέφωνο.

Βέβαια, κάτι τέτοιο πρακτικώς και λόγω παιδιών είναι αδύνατο, ενώ άτομα τόσο από το περιβάλλον της Φαίης όσο και του Γιώργου δηλώνουν πως σε κανέναν από τους δύο δεν αρέσει αυτή η κατάσταση και θα ήθελαν να βρουν έναν τρόπο να μη συμβαίνουν όλα αυτά».