Πέθανε ο Μιγκέλ Φερέρ του "NCIS Λος Άντζελες -Το μήνυμα του ξαδέλφου του, Τζορτζ Κλόυνεϊ

20.01.2017
Στα 61 του χρόνια έφυγε από τη ζωή ο γνωστός ηθοποιός Μιγκέλ Φερέρ, ο οποίος ταυτίστηκε με τον ρόλο του Όουεν Γκρέιντζερ στην τηλεοπτική σειρά "NCIS: Los Angeles", ρόλο τον οποίο ερμήνευσε από το 2009 μέχρι και το 2012.

Ο Μιγκέλ Φερέρ πέθανε την Πέμπτη ύστερα από μάχη που έδωσε χρόνια με τον καρκίνο του φάρυγγα. Ήταν γιος της διάσημης Αμερικανίδας τραγουδίστριας Ρόζμαρι Κλούνεϊ, θείας του Τζορτζ, ο οποίος εξέδρωσε και μια ανακοίνωση για τον χαμό του εξάδελφού του.

Σύμφωνα με το Variety, ο Τζορτζ Κλούνεϊ δήλωσε τα εξής: "Έκανε τον κόσμο πιο φωτεινό και πιο αστείο. Ο Μιγκέλ Φερέρ έχασε τη μάχη με τον καρκίνο του φάρυγγα, αλλά δεν έχασε την οικογένειά του. Σ' αγαπάμε Μιγκέλ και θα σ' αγαπάμε για πάντα"

Αντίστοιχη ανακοίνωση είχαμε και από την τηλεοπτική του οικογένεια: "Σήμερα το NCIS: Los Angeles έχασε ένα αγαπημένο μέλος της οικογένειας. Ο Miguel ήταν ένας άνθρωπος με τεράστιο ταλέντο που είχε δυναμική δραματική παρουσία στην οθόνη, φοβερή αίσθηση του χιούμορ και τεράστια καρδιά» δήλωσε ένας από τους παραγωγούς της σειράς, ο Ρ. Σκοτ Τζέμιλ.

Από τις ταινίες στις οποίες έπαιξε ξεχωρίζουμε δύο: Ο Μιγκέλ Φερέρ υπήρξε ο Μπομπ Μόρτον [φωτό κάτω] στην ταινία "Ρόμποκοπ: Ο Μπάτσos Ρομπότ" (1987) και ο Αντιπρόεδρος Ροντρίγκεζ στην ταινία "Iron Man 3" (2013).