Αντωνία Καλλιμούκου: "Η μαμά μου δεν είχε να μας πάρει κρέας να φάμε"

20.01.2017
Για τα δύσκολα παιδικά χρόνια που έζησε μίλησε η Αντωνία Καλλιμούκου στο Πρω1νο κι τη Φαίη Σκορδά, χωρίς φόβο και πάθος.

Όπως εξομολογήθηκε έχει περάσει πολύ δύσκολα στην παιδική της ηλικία με φτώχεια που δεν τους επέτρεπε ούτε καν ν΄ αγοράσουν κρέας. Ακόμη και τη σούπα η μητέρα τους την έφτιαχνε με ζωμό απλά για τη γεύση ενώ κάθε φορά που το ψυγείο γέμιζε η Αντωνία κι ο αδελφός της πετούσαν από τη χαρά τους.

Η Αντωνία Καλλιμούκου είπε για τα δύσκολα παιδικά της χρόνια:

«Έτσι έχω μάθει από την οικογένειά μου. Υπήρχε περίοδος που η μαμά μου δεν είχε να μας πάρει κρέας να φάμε και έλιωνε τον ζωμό της κότας για να έχουμε την αίσθηση στη σούπα του κρέατος. Πηγαίναμε σούπερ μάρκετ μια φορά το μήνα και κάναμε με τον αδερφό μου σαν τρελοί από χαρά που βλέπαμε το ψυγείο γεμάτο. Ξέρω πως είναι. Έχω ζήσει και καλύτερες περιόδους, που ήταν πιο άνετα τα πράγματα, όταν άρχισα να δουλεύω και είχα τα δικά μου χρήματα. Ξέρω, όμως, πώς είναι και το άλλο σκηνικό. Εμένα με νοιάζει η ουσία. Την ουσία μπορεί να την έχει ένας άνθρωπος που δεν είναι καλά οικονομικά, μπορεί να την έχει όμως και κάποιος που είναι καλά οικονομικά».