Παρήλθε το αυτόφωρο για την Τατιάνα Στεφανίδου: Η υπόθεση πάει στον εισαγγελέα [updated]

20.01.2017
Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Γιάννης Λαγός κατέθεσε μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση εναντίον της διάσημης παρουσιάστριας στο Α. Τ. Αμαρουσίου και για τον λόγο αυτό, η αστυνομία την αναζητούσε χθες στα γραφεία του Epsilon και στο σπίτι της.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο Χρυσαυγίτης βουλευτής υποστηρίζει ότι η Τατιάνα Στεφανίδου τον κατηγόρησε στον αέρα της εκπομπής της ότι έριχνε γροθιές στο δημοτικό σχολείο του Περάματος ενώ το βίντεο δεν δείχνει κάτι τέτοιο.

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής η παρουσιάστρια χαρακτήρισε «τραμπούκο» τον Γιάννη Λαγό και είπε ότι βιαιοπράγησε εις βάρος δασκάλων και παιδιών.

Σύμφωνα με πληροφορίες περιπολικά εστάλησαν τόσο στο κανάλι «Ε» όσο και στην κατοικία της παρουσιάστριας για τη σύλληψή της στα πλαίσια του αυτοφώρου.

Η ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής κατηγορεί την παρουσιάστρια ότι αναπαρήγαγε συκοφαντίες, αναφέρει πως οι αστυνομικές Αρχές έχουν κινηθεί για να φέρουν την παρουσιάστρια ενώπιον της Δικαιοσύνης και τονίζει πως η κα Στεφανίδου κρυβόταν για να αποφύγει την σύλληψη.

Πάντως, το αυτόφωρο παρήλθε, όπως διαβάζουμε σήμερα και η δικογραφία αναμένεται να σταλεί σήμερα στον εισαγγελέα.