15 διάσημοι που «φτιάχτηκαν» στα 90's! [photos]

20.01.2017
Ένα χιλιοειπωμένο γνωμικό λέει ότι «το χρήμα πολλοί μίσησαν, αλλά τη δόξα κανείς». Στην περίπτωση του κόσμου που εξετάζουμε, αυτού του Χόλιγουντ, είναι δεδομένο ότι κανείς δεν μίσησε ποτέ τίποτα από τα δύο. Ειδικά για το χρήμα όχι απλώς το... τίμησαν, αλλά μπορούμε να πούμε ότι οι αστέρες έχουν μαζέψει απίστευτα πολύ πλούτο που τους φτάνει να ζήσουν 100 ζωές.

Άλλωστε με την έκρηξη των σόσιαλ μίντια και τη ανάλογη φιγούρα που θέλουν κάνουν οι αστέρες, δίνεται η δυνατότητα στον καθένα από τους «κοινούς θνητούς» να έχει μια καλή εικόνα για τον τρόπο ζωής και για τη χλιδή που υπάρχει γύρω τους.

Υπάρχουν, όμως, σταρς που οι μέρες της δόξας τους βρίσκονται στα μακρινά 90ς, δεν κάνουν δουλειές πια (ή μόνο περιστασιακά), αλλά έχουν συγκεντρώσει κάποια … βουνά από δολάρια που θα έκαναν ακόμα και τον… Σκρουτζ Μακ Ντακ να τους βγάλει το καπέλο.

Ας εξετάσουμε λοιπόν μια δεκαπεντάδα από διάσημους της τελευταίας 10ετίας του περασμένου αιώνα που θα σας αφήσουν με το στόμα ανοιχτό μόλις μάθετε τα χρήματα που έχουν μαζέψει.