Ορέστης Τζιόβας: «Δεν θέλω να ξέρει κάποιος για τα προσωπικά μου, το θεωρώ...» [vds]

18.01.2017
Ο Ορέστης Τζιόβας είναι από τους ηθοποιούς που έχει ξεκαθαρίσει ουκ ολίγες φορές ότι δε θέλει να μιλάει σε συνεντεύξεις του για την προσωπική του ζωή, μια στάση που έχει κρατήσει και στην πράξη και τώρα σε δηλώσεις του στην κάμερα της εκπομπής Φτιάξε καφέ να στα πω εξηγεί και τον λόγο.

«Δεν είναι ότι με πειράζει ή με ενοχλεί, αλλά το θεωρώ ανούσιο. Δεν θέλω να ξέρει κάποιος για τα προσωπικά μου, το θεωρώ ηλίθιο. Δεν είναι ότι το θεωρώ άσχημο και με πιέζει, ούτε ότι νιώθω ότι εισβάλει κάποιος στην προσωπική μου ζωή. Αυτό είναι το λιγότερο. Στην προσωπική μου ζωή δεν μπορεί να εισβάλει κανείς γιατί είναι προσωπική μου. Γιατί να «γράφεται» και να «φημολογείται»;

Δεν με νοιάζουν αυτά. Και δεν θα έπρεπε να νοιάζουν κανέναν. Αυτή είναι η άποψη μου και το λέω με ειλικρίνεια και αγάπη, δε το λέω γιατί θέλω να κάνω τον έξυπνο ή να κάνω σάλο γύρω από το όνομα μου, ότι δεν μιλάω για τα προσωπικά μου. Δεν θεωρώ σημαντικό για έναν καλλιτέχνη να ενδιαφέρουν τα προσωπικά του, αλλά η καλλιτεχνική του δουλειά. Ένας δημοσιογράφος να ασχολείται επίσης με αυτό το θεωρώ επίσης ανούσιο».