«Η Τζένη Μπαλατσινού μου είναι ιδιαίτερα αντιπαθής. Ό,τι κάνει, πάει άπατο» [vds]

18.01.2017
Αν και ξεκαθαρίζει ότι δεν έχει κάτι προσωπικό μαζί της, μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής La Biri Biri δεν έχει να πει κάτι καλό για εκείνη κυρίως για την πορεία της στην τηλεόραση.

Ο λόγος για τον Χάρη Σιανίδη, ο οποίος είπε χαρακτηριστικά:

«Την Τζένη Μπαλατσινού δεν την έχω καλέσει ποτέ σε event μου και δεν την συμπαθώ. Μου είναι ιδιαίτερα αντιπαθής, παρόλο που μεγάλωσα με την εικόνα της Μπαλατσινού ως καλό πρόσωπο. Απλά φαίνεται ο άλλος, κάνει μπαμ, και με αυτά που έχει κάνει στον εαυτό του. Δηλαδή βλέπεις, καταλαβαίνεις τον κάθε άνθρωπο πως μπορεί να αντιδράσει. Σαν παρουσιάστρια δεν μου άρεσε ποτέ.

Θεωρώ ότι είναι ένα πρόσωπο, παρόλο που σου λέω δεν έχω απολύτως τίποτα προσωπικό, είναι ο άνθρωπος ο κλασικός που του δόθηκαν κάποιες ευκαιρίες. Δεν μπορώ κάποιους ανθρώπους που έχουν κόλλημα στις 1 εκ. ευκαιρίες. στα ΜΜΕ. Βλέπεις ό,τι κάνει αυτό πάει άπατο. Ξανακάνει το άλλο πάει άπατο. Σε κάποιους άλλους ανθρώπους δεν δόθηκαν τόσες ευκαιρίες. Απλά, εντάξει η Τζένη λόγω του άντρα τους που τον Πέτρο τον συμπαθώ πάρα πολύ, λόγω του άντρα της τής άνοιξαν πολλές περισσότερες πόρτες».