Θρίλερ με τον θάνατο του Τζορτζ Μάικλ: "Ύποπτος" ο ρόλος του συντρόφου του

03.01.2017
Λίγες μέρες μετά τον αιφνίδιο θάνατο του διάσημου τραγουδιστή και ενώ η νεκροψία ακόμη δεν έχει δώσει ακριβή αποτελέσματα ως προς τα αίτιά του, υπάρχουν νέα στοιχεία που προκαλούν σημαντικά ερωτηματικά.

Ο Φάντι Φαγουάζ, σύντροφος του Τζορτζ Μάικλ τα τελευταία τέσσερα χρόνια αποκάλυψε πως ήταν εκείνος που τον βρήκε το πρωί των Χριστουγέννων νεκρό μέσα στο δωμάτιό του, ενώ από την αρχή είχε υποστηρίξει ότι είχει περάσει όλο το σαββατοκύριακο σεο σπίτι του σταρ.

Τώρα όμως, φαίνται να τα... «γυρίζει» κάπως, καθώς μιλώντας στη Daily Mirror υποστηρίζει ότι όχι μόνο είχαν περάσει το βράδυ χωριστά, αλλά εκείνος είχε κοιμηθεί στο αυτοκίνητο.

«Με πήρε ο ύπνος στο αυτοκίνητό μου και δεν τον είδα καθόλου εκείνη τη νύχτα. Η αστυνομία γνωρίζει τα πάντα. Και αυτό είναι το πιο σημαντικό», αποκάλυψε ο 40χρονος hair stylist, ο οποίος τις τελευταίες ώρες έχει καταργήσει τον λογαριασμό το στο Twitter υποστηρίζοντας ότι άγνωστοι τον χάκαραν.

Οι αναρτήσεις που υπονούσαν σαφέστατα ότι ο Τζορτζ Μάικλ αυτοκτόνησε προκάλεσαν σάλο, όμως σύμφωνα με τον ίδιο, ήταν "δουλειά" επιτήδειων χάκερς.

Σύμφωνα με τη Mirror o Φαγουάζ είχε θεαθεί την παραμονή των Χριστουγέννων να αγοράζει καφέ από κατάστημα δίπλα στο σπίτι του Τζορτζ Μάικλ. Φορούσε σανδάλια και κάλτσες