Βόμβα από ιατροδικαστή: «Πιστεύω ότι ο Παντελίδης καθόταν στη θέση του συνοδηγού...»

02.01.2017
Το μοιραίο τροχαίο που κόστισε τη ζωή στον αγαπημένο τραγουδιστή Παντελή Παντελίδη ακόμα απασχολεί τα Μέσα και στην εφημερίδα Spirto μίλησε ο ιατροδικαστής Φίλιππος Κουτσάφτης, ο οποίος έχει ήδη παραδώσει το δικό του πόρισμα.

«Εγώ το έχω παραδώσει. Για την ακρίβεια το έχω παραδώσει πριν από περίπου 15 μέρες και αυτή είναι η αλήθεια. Βέβαια, δεν είναι μόνο το δικό μου. Υπάρχουν και οι τεχνικοί σύμβουλοι που έχουν τα άλλα κομμάτια της υπόθεσης. Υπάρχουν πολλοί, δεν είμαι μόνος μου. Μπορεί να υπάρχουν και άλλα 5-6 από διαφορετικούς χώρους. Μπορεί να μην έχουν παραδοθεί όλα τα υπόλοιπα, αλλά τελικά όλα μαζί θα συνθέσουν το παζλ. Εγώ, πάντως, με το δικό μου πόρισμα έχω τελειώσει.»

Τελικά ο Παντελίδης οδηγούσε την ώρα του τροχαίου;

«Κοιτάξτε, πιστεύω ότι την ώρα του θανατηφόρου τραυματισμού του Παντελή Παντελίδη, και το τονίζω αυτό, βρισκόταν από τη δεξιά μεριά, δηλαδή στη θέση του συνοδηγού.»

Στην ερώτηση εάν «τα πολλά αίματα που φαίνονται στον δεξιό πλαϊνό αερόσακο ενισχύει την πεποίθησή του κι εάν ο θάνατος του Παντελίδη ήταν ακαριαίος, απαντά:

«Βέβαια! Αφού εκεί χτυπήθηκε ο άνθρωπος. Το σίδερο τον είχε διαπεράσει στη δεξιά πλευρά του λαιμού, προς τα δεξιά. Η μπάρα αυτή μπήκε άκρα δεξιά. Δεν θα μπορούσε να συμβεί αυτό αν το παιδί ήταν στη θέση του οδηγού.»

«Σχεδόν ναι, δεν το συζητάμε. Ήταν πολύ βαριές κακώσεις. Πολύ βαριές. Δεν είχα τραύματα μόνο στο λαιμό, αλλά και στο κεφάλι, όπου και εκεί τα τραύματα ήταν στη δεξιά πλευρά.»