To ξέσπασμα της Πάολας: Είμαι αυτή που είμαι και όποιος γουστάρει! [vds]

31.12.2016
Την προηγούμενη εβδομάδα η Πάολα μπήκε στο στόχαστρο όταν στ εορταστικό «Στην Υγειά Μας» τραγούδησε τον «Ευαίσθητο ληστή» του Μάνου Χατζιδάκη σε στίχους Νίκου Γκάτσου. Πολλοί μίλησαν για «ασέβεια», «ιεροσυλία» και «αστειότητα». Εκείνη από την πλευρά της μιλώντας στο Down Town Κύπρου τονίζει πως δεν ασχολείται με όλα αυτά, ξεκαθαρίζοντας ότι είναι απλά ο εαυτός της και... σε όποιον αρέσει.

Σε ερώτηση για το αν θυμώνει όταν λένε κάποιοι για τα κομμάτια της ότι είναι λαϊκά ή τα χαρακτηρίζουν σκυλάδικα και τα υποβιβάζουν, απάντησε: Όχι, δεν με θυμώνει. Αυτή είναι η δουλειά μου κι ο καθένας ας πει ό,τι θέλει. Δικαίωμά του. Αν ένα τραγούδι είναι ωραίο και το υποτιμήσει, δείχνει το ποιος είναι. Αν πάλι έχω πει ένα κακό κομμάτι, μια σαχλαμάρα και το χλευάσουν, πάλι δείχνουν ποιοι είναι. Είναι φυσιολογικό να με κρίνουν για τη δουλειά μου. Για τη ζωή μου δεν δέχομαι να με κρίνουν! Είναι κατινιά και ξεφτίλα.

Για το πώς τα καταφέρνει και μένει εκτός κλίκας παρόλο που είναι όνομα πρώτης γραμμής, ανέφερε: Σε ό,τι κάνω στη ζωή μου, δεν έχω ενοχές. Είμαι αυτή που είμαι κι όποιος γουστάρει. Είναι επιλογή αυτό. Εγώ δεν θα μπορούσα με τίποτα να είμαι συστημική. Ξερνάω τώρα με αυτά. Είναι δηθενιές. Σχέσεις για τα μάτια του κόσμου και, πίσω από την πλάτη σου, να σε θάβουν όλοι αυτοί που σε φιλούσαν πριν… Βλέπω ανθρώπους στην πρώτη γραμμή, γνωστούς, που γελάω και τους φτύνω. Και βλέπω και άλλους, στην τρίτη ας πούμε γραμμή, που υποκλίνομαι για το ήθος και το ταλέντο που έχουν.