Παντρεύεται η Τζένη Μπαλατσινού μετά το διαζύγιο με τον Κωστόπουλο

30.12.2016
Πριν δύο χρόνια η Τζένη Μπαλατσινού κι ο Πέτρος Κωστόπουλος ανακοίνωσαν πως χωρίζουν, αλλά η πράξη έδειξε πως ο σεβασμός είναι αμοιβαίος και έτσι δεν είδαμε διαμάχες κι άλλα γνώριμα σκηνικά σε αντίστοιχες περιπτώσεις, ενώ πριν λίγες εβδομάδες βγήκε και επίσημα το διαζύγιο.

Τώρα το περιοδικό Ciao γράφει πως η Τζένη είναι έτοιμη για το επόμενο βήμα αφού:

«ένας έρωτας δείχνει να έχει ριζώσει για τα καλά και να της έχει αλλάξει τη ζωή. Μιλάμε φυσικά για τον 39χρονο οικονομολόγο Ανδρέα Παππά, με τον οποίο η Τζένη δείχνει έτοιμη να ξεκινήσει μια ολοκαίνουρια ζωή. Η πρόταη γάμου έχει ήδη γίνει και η παρουσιάστρια είπε το ναι συγκινημένη.

Ο έρωτας μετουσιώνεται πλέον σε αγάπη και μπορεί να μην τους βλέπουμε δημόσια, αλλά αυτό γίνεται μόνο και μόνο για να διαφυλάξουν τη σχέση τους. Ο Ανδρέας φέρεται να γνώριζε την ακριβή ημερομηνία έκδοσης τους διαζυγίου της Τζένης από τον Κωστόπουλο και φρόντισε να της κάνει πρόταση γάμου λίγες ημέρες νωρίτερα αιφνιδιάζοντάς τη με εκείνη να μένει άφωνη και να μην ξέρει τι να απαντήσει.

Το ναι βγήκε όμως πολύ αυθόρμητα από το στόμα της, αλλά ακόμα το πως και το πότε δεν έχουν αποφασιστεί αφού η Τζένη θέλει να μιλήσει με τα παιδιά της πρώτα και να προετοιμάσει το έδαφος.

Ο Παππάς δε θα έλεγε όχι και σε έναν γάμο μέσα στην Άνοιξη, αλλά κάτι τέτοιο μάλλον δεν είναι εφικτό. Ωστόσο δεν αποκλείεται να σταματήσουν να κρύβονται τόσο, ενώ για το που θα γίνει ο γάμος, παίζει και η Πάτμος πολύ που είναι το αγαπημένο νησί όπου έκαναν και τις πρώτες διακοπές τους.»