Γερολυμάτος: Όλα όσα είπε για την εμπλοκή του γιου του σε κύκλωμα εκβιαστών [vds]

29.12.2016
Καλεσμένος στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου βρέθηκε ο Γιώργος Γερολυμάτος, όπου μίλησε ανοιχτά για την εμπλοκή του γιου του σε κύκλωμα εκβιαστών.

Ο γνωστός τραγουδιστής τόνισε: «Με το γιο μου είμαστε πρώτα φίλοι και μετά πατέρας-γιος. Είχαμε άμεση και όχι έμμεση σχέση. Πάντα είχαμε μια ειλικρινή επαφή μεταξύ μας και ήμασταν αγαπημένοι. Για τον λόγο αυτό από την πρώτη στιγμή που ξαφνικά, Παρασκευή Χριστουγεννιάτικα πήγαν αυτοί; Τους λέω “ρε παιδιά δεν πηγαίνατε τη Δευτέρα των Χριστουγέννων να τους πιάσετε; Να κάνουν Χριστούγεννα μέσα;”. Πήγαν τους πιάσανε, τους φέρανε μέσα, γιατί όμως;

Γιατί δεν μπορούσε να γίνει τίποτα και μείνανε στη ΓΑΔΑ. Και πήγα για πρώτη φορά, εγώ δεν ξέρω ούτε που πέφτουν τα δικαστήρια. Βασικά θέλω να ευχαριστήσω πάρα πολύ εσάς και στη συνέχεια και όλους τους δημοσιογράφους γιατί χειρίστηκαν το θέμα με λεπτότητα. Και είμαι περήφανος που είχα το θάρρος και βγήκα και είπα ότι είμαι εγώ και ο γιος μου. Θα μπορούσα να κρατήσω την ανωνυμία μου, αλλά έπρεπε να ξεκαθαρίσω το θέμα και δεν ντρέπομαι. Καθένας από εμάς μπορεί να έχει πρόβλημα με κάποιο οικογενειακό του πρόσωπο. Όταν είμαι σίγουρος για την αθωότητά του έπρεπε να πω “είμαι ο Γιώργος Γερολυμάτος και είναι ο γιος μου”».

Δείτε το απόσπασμα: