Πάολα: "Αυτή είναι η μεγαλύτερη μαλ@κ@α που έχω ακούσει"

27.12.2016
Συνέντευξη εφ' ολης της ύλης έδωσε η Πάολα στο στο Down Town Κύπρου όπου μίλησε για όλους και όλα. Μεταξύ άλλων η τραγουδίστρια αναφέρθηκε στη συνεργασία της με το Σάκη Ρουβά και στα κόμπλεξ καλλιτεχνών, τα "ντιβιλίκια" και τους "εγωισμούς".

Σε ερώτηση για το πώς προέκυψε η συνεργασία με τον Σάκη, η ίδια απαντάει πως δεν έχει κάτι το ανατρεπτικό όπως όλοι λενε μιας και η μουσική ενώνει λαούς και μπορεί να γίνει σύμπραξη διαφορετικών ειδών.

«Προέκυψε πολύ φυσιολογικά. Κοίτα, αυτό που λένε "ανατρεπτική" είναι η μεγαλύτερη μαλ@κ@α που έχω ακούσει. Τι πάει να πει ανατρεπτική; Δεν είναι καθόλου. Η μουσική ενώνει λαούς, κόσμο, ανθρώπους. Η μουσική είναι μία και τα διαφορετικά της είδη μπορούν να συμπράξουν όμορφα.»

Όσο για τη φετινή συνεργασία αλλά κι άλλες του παρελθόντος ανέφερε:

«Όχι μόνο δύο, αλλά και πέντε μεγάλα ονόματα. Άκουσε, αγάπη μου γλυκιά, άμα δεν έχεις μέσα σου άλυτα προβλήματα, κόμπλεξ, ντιβιλίκια κι εγωισμούς, μπορείς να δουλέψεις με όλους. Εγώ δεν έχω ανταγωνισμό με κανέναν! Και γιατί να έχω; Δεν είναι ότι το δούλεψα μέσα μου, αλλά έτσι είναι το σκαρί μου. Έτσι γεννήθηκα. Τι να πω, ότι δεν έχω προβλήματα μέσα μου; Χαζό είναι! Ξέρω ανθρώπους που είχαν «θέματα» και τα δούλεψαν. Τους θαυμάζω, γιατί άλλαξαν προς το καλύτερο. Το θέμα είναι να είσαι καλά στην ψυχή σου.» δήλωσε η τραγουδίστρια στο «DownTown Κύπρου».