Πού θα πάει η περιουσία του Τζορτζ Μάικλ;

27.12.2016
Δύο μόλις μέρες μετά τον αιφνίδιο θάνατο του Τζορτζ Μάικλ και ήδη οι φήμες για το ποιος κληρονομεί την αμύθητη περιουσία του οργιάζουν...

Η περιουσία του Τζορτζ Μάικλ, ο οποίος μεσουράνησε στο παγκόσμιο μουσικό στερέωμα για πάνω από 4 δεκαετίες, υπολογίζεται ότι ξεπερνά τα 150 εκατομμύρια ευρώ και δεδομένου ότι δεν έχει σύζυγο ή παιδιά, οι συζητήσεις ως προς το ποιοι θα είναι οι κληρονόμοι του έχουν ήδη ξεκινήσει.

Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα, The Mirror, ο ποπ τραγουδιστής διέθετε δεκάδες ακίνητα, μεταξύ των οποίων η έπαυλή του στο Όξφορντασαϊρ, αξίας 6,14 εκατ. δολ., άλλη μια αξίας 9,8 εκατ. δολ. στο Χάιγκεϊτ στο Βόρειο Λονδίνο, ένα στούντιο στο Λος Άντζελες αξίας 3 εκατ. δολ. και μια καλοκαιρινή κατοικία στο Σίδνεϊ 4,3 εκατ. δολ.

Το μεγαλύτερο μέρος της περιουσίας του εκτιμάται ότι θα πάει στον σύντροφό του, Φαντί Φαουάζ, ο οποίος ήταν και ο άνθρωπος που τον βρήκε νεκρό στο κρεβάτι του την ημέρα των Χριστουγέννων, ενώ τα υπόλοιπα υπολογίζεται ότι θα μοιραστεί στα βαφτιστήρια και τα ανίψια του.

Στα βαφτιστήρια του περιλαμβάνονται τα δυο παιδιά του Μάρτιν Κεμπ των Spandau Ballet καθώς και τα δυο ανίψια του, παιδιά του ξαδέρφου του, Άντρος, αλλά και η κόρη της Τζέρι Χάλιγουελ, παρόλο που στην ουσία, νονός της μικρής είναι ο Κένι Γκος, πρώην σύντροφός του. Τέλος, ο διάσημος τραγουδιστής αναμένεται να αφήσει κάποια λεφτά στις δυο αδερφές του, αλλά και σε δεκάδες φιλανθρωπικά ιδρύματα τα οποία στήριζε κατά καιρούς.