Μαρία Ιωαννίδου: Μιλάει για τα παιδιά που "έριξε" & το ενδεχόμενο υιοθεσίας

27.12.2016
Δεν είναι η πρώτη φορά που η Μαρία Ιωαννίδου αναφέρεται στις εκτρώσεις που έχει κάνει στο παρελθόν για χάρη της καριέρας της και τα λάθη που της έχουν στοιχίσει.

Όπως λέει σε συνέντευξή της στην εφημερίδα Espresso έχει κάνει πολλά λάθη σ τη ζωή της και μετανιώνει που δεν κράτησε κάποιο από τα παιδιά όταν στο παρεθλόν είχε μείνει έγκυος με τον Σειληνό.

Έκανα πολλά λάθη στη ζωή μου και ελπίζω πως δεν θα γίνουν άλλα από δω και πέρα, μεγάλωσα πια, θα ήταν ντροπή. Μου λείπει τρομερά ένα παιδί, γιατί έκανα ανοησίες. Στόχος μου ήταν η καριέρα και ανέβαλλα συνέχεια την απόκτηση ενός μωρού για την επόμενη χρονιά. Έπειτα, είχα κάνει πολλές αμβλώσεις με τον Σειληνό και κάτι «χάλασε». Με τον Φρέντυ θα κάναμε εξωσωματική, αλλά αρρώστησε και δεν προλάβαμε. Ήταν μοιραίο.

Όσο για τον ενδεχόμενο υιοθεσίας ή αναδοχής απαντάει:

Παραλίγο να υιοθετήσω στο παρελθόν. Τώρα πια δύσκολα, δεν έχω τα χρήματα. Καταστράφηκα από ανθρώπους που μπήκαν στη ζωή μου και τα έχασα όλα. Ήθελα ένα παιδί, να μιλήσει στην καρδιά μου και να το αναθρέψω. Υπάρχει ακόμη ηλικιακό περιθώριο, αλλά χρήματα τώρα δεν έχω για να προχωρήσω σε μια τέτοια κίνηση. Θα σκεφτόμουν και την αναδοχή, αλλά ζούμε σε μια δύσκολη εποχή.