#RIPBritney: Σάλος από την είδηση για τον θάνατο της Μπρίτνεϊ Σπίαρς

27.12.2016
"Η Μπρίτνεϊ είναι νεκρή κατά λάθος (!). Σύντομα περισσότερες πληροφορίες", διαβάσαμε σε μήνυμα που αναρτήθηκε στον επίσημο λογαριασμό της Sony Music στο Twitter και προκλήθηκε, όπως ήταν φυσικό, πανικός!

"#RIPBritney" έγραφε στο τέλος του μηνύματος και λίγη ώρα αργότερα, η εταιρεία ενημέρωσε ότι το λάθος διορθώθηκε, οι αναρτήσεις διαγράφηκαν, και οι άνθρωποι της Μπρίτνεϊ βεβαίωσαν ότι η ίδια "χαίρει άκρας υγείας".

Πρόκειται σαφώς για επίθεση χάκερ στον λογαρισμό της δισκογραφικής εταιρείας, η οποία προκάλεσε μέγα σάλο στον παγκόσμιο μουσικό χάρτη.

Η εταιρεία γνωστοποίησε σε ένα δελτίο τύπου ότι ο λογαριασμός της είχε δεχθεί επίθεση χάκερ ως εξής: «Αυτό διορθώθηκε. Η Sony Music ζητάει συγγνώμη από την Μπρίτνεϊ Σπίαρς και τους θαυμαστές της για τη σύγχυση» που προκάλεσε.

Στο μεταξύ, δημοσιογράφος του ενημερωτικού τηλεοπτικού δικτύου CNN έγραψε στο Twitter ότι επικοινώνησε με τον εκπρόσωπο τύπου της 35χρονης τραγουδίστριας, που τη διαβεβαίωσε ότι εκείνη είναι «ζωντανή και καλά στην υγεία της».

Και βέβαι η 35χρονη σταρ δεν είναι η μόνη διάσημη την οποία πέθαναν πριν από την ώρα της. Κάνε κλικ στον σύνδεσμο και δες πολλούς ακόμη!